Tillbaka till verkligheten igen

Jaha, så hade denna helgen gått.
Imorgon är det måndag igen och Vilmers sista inskolningsdag. Sedan börjar allvaret. En ny tid i våra liv. Framför allt Vilmers. Det viktigaste av allt är att han kommer tycka om den nya delen av hans liv. Dagis eller förskola som det heter. Har fortfarande lite svårt att säga förskola ;) Det låter så stelt.

Helgen har iaf varit riktigt lyckad med lite blandat innehåll.
Vilmers inskolning i fredags gick kanonbra! Eller ja, han var ledsen när Robban lämnade honom men det märktes att det inte var på samma nivå som gångerna innan. Och det gick över fort efter Robban hade gått.
Sedan var det en lång dag för gubben då han skulle stanna till 14:30. Så det kändes allt jobbigt under dagen. Har inte tänkt så här mycket på Vilmer under jobbtimmarna sedan jag började jobba efter min mammaledighet.

Som sagt gick dagen bra. Vilmer både åt och sov vilket är kanon!!  Två hela timmar sov han och det är precis vad vi vill att han ska göra. Gör han det är det bara 30 min kvar efter det tills jag/Robban kommer och hämtar honom. På det sätter blir inte dagen så lång för honom.
Så jag håller tummarna för att han ska göra det imorgon också så det blir till en vana även där för honom.

I fredags fick jag aldrig sett min lilla älskling så lång tid, två timmar, eftersom jag skulle träffa lite jobbkompisar.
Ett gäng på fyra satt hemma hos Emma, lagade mat, kollade på handboll, förfestade och dansade en massa. Efter det lämnade vi av Niclas hemma och sedan promenerade vi tjejer till stan och mötte upp några andra från jobbet. Hamnade på ett ställe som var rätt trisst så kvällen dog där. Var väl bara bra det för jag var ändå inte hemma förrän efter 03.

Lördagen spenderade vi med att mysa hemma på förmiddagen tills Robban skulle iväg på lagträff med fotbollen. Det var en massa tävlingar, mat och öl inblandat. Sedan bar det av till stan för honom också.


Han börjar bli stor nu våran kille. Går själv och hämtar en bok, klättar upp i soffan och sitter där tyst och bäddrar :) Lilla älskling!!

Jag och Vilmer däremot åkte hem till mamma och Kai och blev bjudna på middag. Det var mys!
Åkte hem runt 20snåret då Vilmer var bra trött och vägrade att äta. Kan ju hört ihop iofs ;)


På väg till mormor och morfar

Idag åkte vi hem till den nyhemkomna semesterfirarna. Camilla jobbade dock men dom andra träffade vi. Vilmer var mer än glad över att se sina kusiner igen efter flera veckors saknad.
Först skolades Vilmer in och alla hade fullt upp, sedan var Vilmer sjuk och sedan var dom bortresta en vecka. 3 veckor är lång tid för en liten kille som upprepat sina kusiners namn som ett mantra varje dag. Ja, inte bara Linnéa och Isabella alltså utan Julia med såklart.
Och även henne fick han träffa idag då vi allihopa gav oss ut på en härlig söndagspromenad till Hinsholmen. Vi skulle mata fåglar men hittade inte mer än en stackars kråka som vandrade på isen. Men mätt blev han iaf.
Och vi värmde oss med lite kaffe, saft och fika.









Vår flytt börjar närma sig med stormsteg och våndan över att vi inte kommit nån vart i rensandet och packandet är stor hos mig. Men ikväll fick vi äntligen tummen ur.
Först städade vi här hemma, Robban bytte ut alla handtag i köket till orginal. (Vi köpte egna för några år sedan som vi tyckte var snyggare.
Under tiden gick jag ner till källaren några omgångar med lite kartonger som stått på (inglasade)balkongen, och fyllde några andra kartonger med allt från mammakläder och massa bebiskläder och saker som Vilmer vuxit ifrån sedan han föddes.
Fick även rensat ut lite skit som vi kunde slänga i containern som står här sista helgen varje månad. Ja...vi hade glömt att det var denna helgen.
Annars kunde vi säkert slängt ännu mer.

Men det var iaf skönt att fått börja på den långa process vi har framför oss.


Fortsättning om gårdagens och dagens inskolning

Gårdagen gick ju som sagt över förväntan. Vilmer var ledsen när Robban lämnade honom med det gick över rätt fort och sedan flöt dagen på bra. Han hade ätit ok och kors i taket somnat på vilan. Det är stort!
Det hade tagit Martina en 10-15 min av lite gråt men sedan så hade han slocknat och sov drygt 1½ timme till 13:30. Och då var redan Robban på plats. Det var en trött med glad kille som upptäckte sin pappa och skulle visa diverse leksaker för honom.

Idag när jag kom tillbaka under vilan sov fortfarande Vilmer men vaknade oturligt nog redan strax efter 13 :/ 1 timmes sovstund för Vilmer är inte mycket (vilket oftast visar sig sen på kvällen) MEN han sover ändå!!
Han hade slutat gråta kort efter jag hade gått och haft en bra dag idag med. Det hade gått sådär med lunchen men det är ju förståeligt när det är soppa. Han är inte jätteförtjust i det.
Vi satt och pusslade lite med dom andra barnen innan vi drog oss hemåt.

Dom enda sviterna av inskolningen vi ser på hemmaplan är att Vilmer sover oroligare och att han har börjat slå oss igen. Suck! Han hade en period för ett tag sen när han gjorde det i tid och otid. Så fort man sa till honom om något han inte fick göra slog han eller måttade slag. Nu är det samma visa igen.
Nu ser vi nästan på honom när det är på gång och kan därför (nästan) vara steget för och hinna stoppa honom men inte alltid tyvärr. :(:(
Vi har även sett dessa tendenser på förskolan och jag är livrädd för att han ska slå dom andra barnen. Måtte han komma på andra tankar snart.


Annars är vår lilla stora kille fantastisk rolig nu. Orden bara bubblar ur honom och han har t.o.m börjat sjunga med i sånger man sjunger för honom eller som går på skiva. Oftast slutordet i varje vers hänger han med på
"tjohej hadelittan lej"    (Sjörövarfabbe)

"och två par strumpor åt lille lille bror"   (Bä bä vita lamm)

Ska se ifall jag kan få spelat in det någon dag. Försökte förut när vi åt middag men då var det plötsligt mer intressant med mobilen tyvärr.




Imorgon hoppas jag att jag mår bättre för idag har som sagt vart en riktig skitdag. Låg dessutom och sov ett par timmar på eftermiddag för att samla krafter.
Det lär behövas för imorgon är det jobb och senare afterwork med några från jobbet, och det får inte missas.
Så nu blir det sängen för mig!

Gonatt!

Inskolningsdag nr 8

Kl 09 lämnade jag Vilmer på förskolan. Det var en dämpad liten kille på vägen dit i bilen och väl inne i tamburen blev han mer och mer ängslig under tiden jag tog av honom ytterkläderna.
När dörren till avdelningen öppnades fattade han vad som skulle ske. Han skulle bli lämnad. Då bröt helvetet lös igen.
Han fick sin snutte, nappen var redan inne, sen fick han komma till fröken Martina.
Därefter skulle jag gå. Fy fy fy! Det var lika jobbigt idag som i förrgår. Pussade honom, sa hejdå och att mamma kommer sen.
Ringde Robban snorandes ute i bilen och fick lite tröst.  Därefter fick jag gaska upp mig lite.
Körde bort till Coop handlade en GT, satte mig på Lasse-Maja och tog mig en lång frukost.
Därefter körde jag bort till jobbet och här sitter jag nu med min dator och mammas mobila bredband. Tack mamma!



Varför sitter jag här? Jo för jag inte klarar av att sitta hemma i tystnad och stirra på klockan.
Här går tiden lite fortare + att jag inte har lika långt bort till förskolan om Martina ringer efter mig.


Annars är det lite halvdant med mig idag. Vaknade igår med nackont och tänkte mest att jag sovit konstigt. Under dagen fick jag även huvudvärk och halsont.
Och nu sitter jag här med en redig förkylning. Jodå, huvudvärken och nacksmärtan är kvar.
Jaja...gnäll gnäll!!


Men en rolig sak som jag allt är lite stolt över är detta.



Varför har jag gjort denna kudden då?
Jo den är till Vilmer för att ha på samlingarna på förskolan :) Alla barnen har varsin egen kudde som dom hämtar i ett rum innan samlingen på förmiddagen som dom ska sitta på.
Det var störtt omöjligt att hitta någon bra som inte var för tjock ute i affärerna så det blev till att handla rekvisita på Panduro, ta mamma till hjälp och sy.
För en som inte har sytt något på 100 år kan lite hjälp längs vägen behövas ;)
Och jag måste säga att jag blev sjukt nöjd med slutresultatet. Nästan så att jag tycker det är sorgligt att inte ha den hemma ;)
Får ha som plan att sy lite fler roliga kuddar till honom när han får en större säng.

Ne, nu ska jag umgås lite med mina kollergor på deras lunch.

Hör av mig ikväll om hur gårdagen gick för Vilmer på förskolan. Men jag kan ju säga så mycket som att det gick över förväntan iaf!!

Hejs!!

Söndagspromenad












Dessa fina men dock gråmulna bilder får mig osökt att längta efter sådana här dagar:


Barmark, inte en isfäck så långt ögat kan nå, inga tjocka kläder, inga vantar


Första fikorna utomhus för året


Slingan full av vitsippor istället för snö och is



solens strålar som värmer upp frusna och bleka ansikten


Som sagt, dom första fikorna. Och gärna på mamma och Kais altan :)

Ja, jag längtar efter VÅR nu!!!!!!


We're back

alive and kicking!
Eller ja...Vilmer är iaf pigg och kry igen. Men vidare livat är det inte.
Inskolningen har fortsatt denna veckan men tyvärr har vi gått nåt steg bakåt sedan sist vi var där.
Igår gick det hyffsat för Robban att lämna. Ja det var dags att lämna gubben några timmar.
Till en början var Vilmer väldigt klängig och när Robban skulle gå blev Vilmer ledsen men det lugnade sig rätt så fort.
När Robban kom tillbaka efter dom ätit lunch var lillgubben dock ledsen igen och hade inte velat äta över huvud taget.
Idag samma visa igen. Idag var det min tur och som jag våndades  och lipade igår kväll. Idag fick jag gaska upp mig så inte Vilmer märkte mig. Men inombords låg oron och ångesten och levde rövare.
Redan när vi kom dit ville han inte riktigt gå in och pekade sedan flera gånger ut mot tamburen.
Han ville inte heller lämna mig och ville helst sitta i mitt knä eller att jag skulle gå med honom vart han än gick.
Dessutom tjatade han konstant om sin napp. Med den i munnen så blev han lite mer villig att släppa taget om mig och gå och kika vad dom andra hade för sig. Han gick in ett litet lekrum och då kom det såklart in massa andra fröknar och barn på avdelningen ( som var där för en teater på andra avdelningen) för att hälsa på.
Då fick Vilmer ett bryt och började gråta igen :( Tillbaka på ruta 1 alltså.
Vid 10, en timme efter vi kommit, var det dags för mig att lämna. Då hade Vilmer lugnat sig och var på lekhumör igen.
Jag sa hejdå, pussade gubben och skulle lämna avdelningen. På 2 röda började han gråta igen.
Förstår ni mig när jag säger att jag kände mig som den sämsta föräldern på planeten?? Fy fasen va vidrigt det var att se och höra ens älskling gråta och skrika efter en och så ska man bara lämna honom!!
Jag hatar inskolningen!! Hade gärna varit en sådan förälder som bara rycker på axlarna och säger "Äh, det går över. Det kommer bli så bra sen!"
Jag vet väl också att det kommer bli bra sen när han kommit in i dagisvärlden. Jag tror t.o.m att han kommer älska det. Men vad hjäper det nu? Nu när han är så ledsen och inte ens vill gå till ett annat rum utan mig/Robban.

I 1½ timme skulle jag fördriva. Hade iaf en plan för vad jag skulle göra under tiden. Jag tankade bilen, handlade lite saker på apoteket, köpte några tidningar på Coop och satte mig på Lasse-Maja och tog en frukost. Behöver jag säga att mobilen låg framför ögonen på mig hela tiden.
Det var en fröjd att få hämta honom.
Det kom aldrig några tårar från honom men han såg rätt stukad ut där han kom med sin napp i mun, snutte i famnen oh röd runt ögonen från matbordet. Alldeles tyst ställde han sig och lutade sig mot mig när jag kramade om honom och pussade honom.
Han hade knappt ätit något förutom lite gurka och tomat. Suck!
Han hade tydligen vart lite ledsen imellanåt under tiden jag var borta, och ville helst sitta i knät på fröken. Skönt att han känner förtroende för henne ändå. Det är så viktigt!

Efter jag tvättat av honom så vart han hyffsat glad igen och var sig själv när vi skulle gå hem.

Har sagt till Robban att om det går bättre imorgon så MÅSTE han ta torsdag för mig för jag kommer inte kunna hantera en liknande dag.
För frånochmed imorgon ska han t.o.m sova där...hur nu det skall gå!?!?!

Nej.... nu ska jag sluta tjata om inskolning.
Det kan hända att det kommer ett till inlägg...om något annat.


Brev från karantän

Ja här sitter vi, jag och Vilmer och tittar för tillfället på sånt som vi filmat under det gångna året. Det är bra när längtan efter kusinerna är stor ;)



Lilleman är bättre nu. Febern har kommit och gått. I förrgår hade han ingen feber men på kvällen fick han plötsligt 37,7 sedan försvann den. Gott tänkte vi. Men så dök den upp i går eftermiddag igen och landade på 38,3. Suck! Men idag har vi inte sett röken av den än så länge. Halsen verkar inte heller vara lika irriterad som tidigare. Dock är hostan kvar :/ 
Så nu håller vi tummarna  att vi kanske kan gå till förskolan imorgon.

Nu ska vi slänga i oss lite sen frukost och sedan får vi väl se vad vi kan hitta på.

I eftermiddag ska jag gå och träna. Det var ju nästan en vecka sen och jag känner bara av halsen precis när jag vaknar på morgonen så det är säkert ingen fara.

Kunde den inte ha väntat ett litet tag åtminstonde

Efter bara en liten vecka på förskolan har nu Vilmer åkt på en förkylning som inkluderar feber, hosta, snor, heshet(halsont?), matvägran och trötthet. Stackars liten!
Hade ju vart bra om han åtminstonde han hunnit med hela inskolningen och kanske någon vecka på sitt vanliga schema innan det bröt ut. Så han hade kunant komma in i sin nya vardag lite.... men icke.

Nu håller vi bara tummarna att det är något snabbt övergående så det inte behöver dröja för lång tid innan vi kan fortsätta med inskolningen.

Så idag har alltså jag och Vilmer bara lallat runt här hemma i pyjamas/myskläder. Inte myycket har blivit gjort. Nappen och snutten har varit ständiga följeslagare och det har varit mycket Bolibompatittande.
Vid 14-15tiden kom Robban hem från Norgetrippen. Dom hade haft det mysigt där uppe. Önskade att vi hade kunnat vart med.
Vilmer fick försenade julklappar och blev väldigt glad över dom. Iaf den lilla traktorn och Duploflygplanet med tillhörande gubbar. Kläderna från Novastar ägnade han inte en blick åt. Dom var det istället mamma som blev lyrisk över ;)
Ett par grå mysbyxor, en kornblå långärmad med dragkedja och en grön vårmössa =)
Tack ska ni ha farbror Jim och Tove. Ni är på tok för givmilda!!

Strax innan 18 förberedde vi Vilmer för sängen för det var inte mycket ork kvar i vår lilla hjälte.


Nu hoppas vi på en lite bättre dag imorgon!

Godnatt!


Utveckling pågår

Vilmer har under den senaste veckan börjat med en grej som enligt mig är anmärkningsvärt. Han berättar när han har bajsat. Det är stort det. Eller ja, han berättar även när han är på väg att bajsa eller att han bajsar.
"Bajs bajs" säger säger han.
Oftast berättar ahn det först när han är klar. Vår duktiga kille.
Det är mycket bra grej inför dagisstarten. Så han slipper gå med bajs i blöjan tills någon upptäcker det. Det är ju inte lätt att hålla koll på 15 barns blöjjor misstänker jag.

Ännu ett steg framåt i Vilmers utveckling är att han har två ggr sagt en tvåordsmening. Tjoho! :)
På väg från förskolan i onsdags höll han upp en röd liten plastbil och sa "båå bii"  (blå bil alltså)
Ja vi håller på och övar på färger här hemma och det är inte alltid så lätt att hålla reda på vilken färg som är vilken.
Men ändå, han sa blå bil =)  Tänk att man kan bli så uppspelt över en sån sak. Det trodde man inte innan man blev mamma.
Men iaf.... idag när Vilmer satt med sin Piggelin framför tvn gick Iris (vår katt) under hans stol och då sa han "heej Ia"  (hej Iris) 
Heja Vilmer säger jag bara!!

Inte så ofta man får skriva nåt i utvecklingslistan men dessa grejer ska få hamna på pappret.
Ja, utvecklingslistan är alltså sånt som Vilmer gjort för första gången.
T ex rullat runt, första tanden, första ordet och dylikt.  Är lite roligt att ha sånt.

Lördagsmys

En Piggelin framför Pettsson & Findus är inte fy skam inte :)



Eftersom det var glass det handlade om fick han sitta i stolen han satt i. Annars ´kan jag lova att det hade vart glass överallt :)


Snömonstret

Ser ni detta gigantiska snömonstret jag och Vilmer byggde i förmiddags?



Det tog oss hela dagen och han var stor som ett hus när vi var klara.



Eller......



















rättare sagt så

var snömonstret inte riktigt så stor utan





rätt liten, men vi var mer än nöjda med vårat konstverk :)


Bredvid vår lille snögubbe hade några redan skulpterat en stor snögubbe, en katt och nåt som jag misstänker var en hund?!




Upptäckte tyvärr under eftermiddagen när jag tittade ut genom fönstret att någon/några hade gjort sönder våra konstverk :( Sketongar säger jag bara!!

Göteborgs Energi har lyckats!

Sannerligen!

Kan man annat än att bli lite varm i hjärtat när man ser denna reklamen ?



Har nog aldrig tidigare blivit förälskad i en tv-reklam men denna är faktiskt enastående bra. Sedan att det är Timo Räisänen som gör låten spelar självklart  stor roll i det hela ;)

Låten går på repeat repeat repeat här hemma ikväll.

Här är hela låten för er som gillade den:



Och för er som gillar den ännu mer finns den att ladda ner på Göteborgs Energis hemsida ;)

Nu ska jag lyssna på den 1 eller 2 ggr till innan jag släcker ner och kryper till kojs. 
Misstänker att det kommer vara ett insnöat Göteborg jag vaknar till imorgon.

Inskolningsdag nr 4

har gått relativt smärtfritt.  3 timmar, mellan 9 och 12 var jag och Vilmer på förskolan.
Jag var med under lite lek och sedan även under samlingen, som idag innehöll julgransplundring.
Efter det var det dags för utgång, och det var då det smärtsamma kom.
Fröken Martina skulle klä på Vilmer hans ytterkläder och jag skulle stanna kvar i matrummet. Då bröt helvetet lös och han skrek och grät.
Det var olidligt jobbigt att behöva sitta och lyssna till hans gråt och rop på mig :(
Igår när det var Robbans dag flöt allt på helt galant och det var inga problem alls för fröken att klä på Vilmer medan Robban gick iväg. Men Vilmer är ju lite mammig så det borde ju inte vart svårt att räkna ut att det skulle bli så här.
Fick en annan fröken att gå ut i kapprummet och meddela att han kanske kunde få sin napp som tröst (vilket han fick) och en stund senare var det tyst. Puh!
Väntade ytterligare en stund (som kändes som 100 år) innan jag försiktigt vågade kika ut genom ett fönster.
Där på en gunga satt min modige lille prins med nappen i mun och i knät på sin fröken och såg relativt nöjd ut. Eller ja, han grät iaf inte.
En stund senare såg jag dom gå runt på gården och leka med några andra barn. Jag kunde andas ut!

När dom vart ute nästan 1? timme fick Vilmer oturligen nog syn på mig genom ett fönster. Nej, jag stod inte och kikade ut då!!!
Då lät Martina honom komma in och jag och gubben fick kramas och pussa lite. Efter det var allt som vanligt och han lekte glatt på egen hand.
Idag var även en stor dag då han skulle vara med på lunchen. Det var lite spännande och gick riktigt bra. Hurra!!
När lunchen och tvättningen var avklarad var det dags att åka hem och sova middag. En lång utmattande dag för en liten herre.
På måndag är det dags för mig att försvinna några timmar medan Vilmer är kvar. Hur ska jag klara av det? Stålsättning pågår kan jag lova.
Nog om det...försöker blunda lite för det som ni märker ;)

Denna helgen är Robban och hans mamma uppe i Oslo hos hans bror med familj.
Jag och Vilmer skulle följt med men vi tycker att lilleman behöver lite lugn och ro mitt i inskolningen, så vi blir kvar hemma i Götet tyvärr.
Vi får hoppas på att dom snart kommer ner till Göteborg så Vilmer får träffa sina kusiner.

OJ oj oj! För er som inte märkt det så vräker nu snön ner. Hur mycket snö ska falla denna vinter egentligen? Nej missförstå mig inte, jag är inte någon sån surtant som bara längtar efter regn. Jag älskar snön och tycker det är fantastiskt vackert ute.
Men visst är det galet mycket snö ute nu? Och lite svårt är det att ta sig fram med barnvagn.

Tog ett kort med mobilen igår eftermiddag när jag promenerade hem från träningen med stumma ben ;) Kortet är tagit i vår lilla skog nedanför vårt hus.



Visst har ni väl det så här framför det här? 


(lånad bild)

Inskolning dag nr 1

Sitter här i soffan och kollar på en dokumentär om Cornelis Vreeswijk, denna annorlunda men sjukt begåvade karl. Vilket jäkla liv han levde. Tragiskt men väldigt intressant Hoppas ni tittar!

Idag var alltså Vilmers första inskolningsdag och den gick kanonbra. Han var inte alls rädd utan ville med en gång gå in och kika runt. Kanske kände han igen sig lite sen förra veckan :)
Men han visade ingen osäkerhet under den timmen han och Robban var där.
Han lekte med dom andra barnen bl a Svea från vår föräldragrupp. Han pratade med och gav saker till sin inskolningsfröken Martina. Och kors i taket, hon fick t.o.m lyfta upp honom. Det har aldrig någon fått göra som inte han känner. Det lugna mig nåt otroligt :)
Imorgon är det min tur att följa med honom till förskolan. Det ska bli väldigt kul men jag ljuger om jag säger att jag inte är nervös och har en konstig känsla i maggropen. Den försvinner liksom inte.
Men just nu känns det mest pirrigt i kroppen över att få se Vilmer i den miljön och hur han för sig där. Ska bli spännande.
Ska även bli intressant att få träffa förskolelärarna och få se hur dom är.

Om Vilmer har ork ska vi åka hem till min stackars mamma efteråt.
Hon ligger hemma med troligtvis diskbråck i rygg/nacke. Det är inte bekräftat än eftersom en magnetröntgen inte är gjord. Men det mesta tyder på att det är det. Smärtan har varit olidlig sedan den dök upp på nyårsdagen (tror jag att det var)
Men jag hoppas verkligen att det inte ska vara diskbråck. Läketiden för det är lång och dom vill helst inte operera utan att det ska läka av sig själv.
Dessutom ligger en Thailandresa och väntar på henne och Kai snart och det ser mörkt ut att dom ska kunna åka på den :(

Så iaf...imorgon åker vi hem till dom och umgås lite.

Jaha...så var klockan 22:22.
Det är ett sånt skumt klockslag som jag och Robban av någon anledning alltid lägger märke till. Man kikar på klockan och där är det. Har ni något sånt klockslag eller är det bara vi som är så skumma? ;)

Separationsångest

Imorgon är det den dagen som jag så länge har fasat för. Vilmers inskolning. Jag hoppas på mina bara knän att allt kommer gå vägen så jag/vi slipper stå där i dörren med ett fastlimmat leende och säga hejdå medan man har en gråtande och hulkande Vilmer som står med armarna sträckta mot en. DET kommer jag INTE klara!!  Jag kommer bryta ihop. Såklart inte inför honom men när man väl är utom synhåll. Det är min största rädsla inför inskolningen.
MEN jag försöker blunda för det scenariot och bara bita ihop.
Om man ska gå på magkänslan tror jag att Vilmer kommer trivas rätt bra på förskolan. Det kommer med all säkerhet vara lättare för honom än för mig :/

Imorgon är det iaf Robbans tur att följa med Vilmer. Och på onsdag min tur. Och så fortsätter det tills inskolningen är klar. Vi vill ju vara delaktiga båda två i den, och då känns detta som det bästa alternativet.

Ja som ni ser har det inte hänt nåt mer med blogggrejandet. Ska väl ta tag i det innan helgen förhoppningsvis.

Jag har äntligen kommit igång med träningen. Eller ja...så kanske man kan säga när man kört ett par månader och är inne i det. Men jag har iaf tränat onsdag, fredag och söndag. Tanken var att jag ska gå på onsdag och fredag denna veckan, men det börjar se lite mörkt ut för det.
Har under kvällen känt att det irriterar lite i halsen. Hoppas inte det blir värre.
Så här är det alltid när jag börjar träna. Åker alltid på en förkylning. Värdelöst! Men vi får hålla tummarna att det inte går så långt.


Just nu sitter jag och myser i min nya Pippitröja som jag bara älskar. Har velat ha en sådan i många år men aldrig blivit av att jag köpt någon. Så fick jag en klassisk sådan i julklapp av Robban men den var för stor. Idag när den skulle bytas fanns det ingen kvar i min storlek så det fick bli en marinblå istället. Men frågan e om jag inte tycker den är finare ändå :)
För er som inte vet vad jag pratar om för tröja får ni en bild som förklarar. Fast jag är lite snyggare i min än henne ;)


Ny blogg?

Ifall ni undrar vad som händer här inne...var inte oroliga! Det är bara jag som försöker göra om designen på bloggen lite :) Men det lär väl ta sin tid innan det är helt klart.

Startar iaf med en ny header som är lite roligare att kolla på än den gamla bilden på mig och Vilmer :)
Ska försöka fortsätta imorgon. Ska då ta itu med den översta texten, flytta och göra om den samt att försöka göra den till en länk om jag löser det.

Återkommer då om lite info om Robbans och Vilmers första besök på förskolan som gick över förväntan.

Hejs!

RSS 2.0