Jag och darlingen

En liten rolig grej jag hittade på en annan tjejs blogg. Fyller i mina egna svar på frågorna nu i brist på annat :)

Vad heter ni? Malin & Robert
Hur träffades ni? På jobbet
Hur länge har ni varit tillsammans? 5 år och drygt 3 månader
Är ni förlovade? Nej
Bor ni ihop? Ja
Har ni barn? Ja
Har båda körkort? Ja
Kommer du ihåg er första kyss? Ja, den utspelade sig på jobbet efter mycket fjantande :)
Vem sa "Jag älskar dig" först? Robert, om jag minns rätt. Efter en lång utekväll utanför ett korvstånd på Avenyn
Vem är äldst? Robert
Vilka stjärntecken är ni? Skorpion och fisk
Vem fyller först på året? Robert
Vem är längst? Robert med sina 183?cm
Vem sjunger bäst? Malin, definitivt!
Håller ni i handen på stan? Händer väl fortfarande imellanåt. Fast nu håller vi oftast i vagnen.
Kände ni varann innan ni blev ihop? Ja, drygt ett år
Vad har ni gemensamt? Vårt barn Vilmer :) Förutom det, jobbet(numera har Robban nytt jobb), vänner, intresset för tatueringar, viss musik;)
Blev du kär vid första ögonkastet? Nej, kärleken växte fram med tiden
Har ni någon speciell låt? Nje.. tror jag inte. Men vi lyssnade väldigt mycket på Bossons album när vi blev ihop:) Alla låtar där påminner mig om oss som nykära.
Har ni stora framtidsplaner? Vi har ju kommit en bra bit på vägen med vår son. Annars vill vi väl gifta oss någongång och ha ett hus så Vilmer kan kicka fotboll med sin pappa i en trädgård
Har ni gråtit i varandras armar? Ja
Har ni varit utomlands tillammans? Ja
Vilket är ert bästa minne? 1. När Vilmer föddes 2.När det visade sig att vi skulle ha barn 3.(enligt mig) När vi precis i början av vårt förhållande satt på en bänk nere i Långedrag och tittade ut över vattnet och bara mös med varandra.
Vem lagar bäst mat? Malin
Vad gör ni en vanlig vardagskväll? Som soffpotatatisar vi är sitter vi framför tvn och slapparoch myser med Vilmer
Ger ni alltid varandra en puss när ni ses? Ja, istort sett
Bodde ni långt ifrån varandra när ni träffades första gången? Ca 1 mil. Fiskebäck - Hisingen
Blir du lätt svartsjuk? Jag blev det, men har jobbat bort den fula ovanan. Det var alldeles för mycket bråk (speciellt när alkohol var inblandat) om sånt förr.
Ringer eller SMS:ar ni mest? Ringer
Brukar nån av er prata i sömnen?  Har väl hänt att Robban har sagt lite konstiga saker nån gång bara.
Läser ni varandras SMS? Har säkert hänt nån enstaka gång.

Sorgligt x2

En av dom få absolut största och bästa artisterna någonsin lever inte längre. Michael Jackson må vart en knäpp människa (men vem kan bli annat med den uppväxten) men fan vilken musik den människan har gjort.
Undrar om det någonsin kommer komma en så stor artist igen?
Sitter o drömmer mig tillbaka till 1997 när jag och en kompis såg honom på Ullevi. History Tour. Det var en sjukt varm dag i augusti och vi skulle ALLRA längst fram hade vi bestämt oss för. Det tog stopp ca 10 m från scenen men det räckte.  Det var nästan, bara nästan jag ångrade att vi stod där vi stod. Så fort Michael kom in på scen trycktes det på bakifrån och jag trodde att jag skulle kvävas tills döds. Som 13-14årig tjej är man inte så tuff bland så mycket folk i den värmen. Min kompis var nära på o svimma halvvägs genom konserten och fick bäras ut genom publiken och ut till sjukstugen för att få vätska. Där stod jag ensam kvar fast jag hade en vänlig själ bredvid mig kommer jag ihåg. En lång kille som lyfte upp mig imellanåt för att jag skulle få lite extra luft.  Minns även som det var igår han svävade ovanför mig på någon slags lyftkran. Det är lätt den bästa konserten jag har varit på någonsin. Den enda som ligger i närheten är U2 (Vertigo Tour 2005).
Så jag kan skryta med att jag har varit ca 2 meter från King Of Pop !  :)





Det andra sorgliga är att Metaltown pågår just nu men någon minut kvar av dagens sista spelning. Slipknot. Och jag sitter här hemma och hör tongångarna från dom. Hade så grymt gärna velat gå dit iår då flera av mina favoritband spelar och några andra bra. Evergrey, Mustasch, Dead By April, Marilyn Manson, Slipknot m fl.
Men jag klarar mig. Har ju min lilla älskade Vilmer som jag kan pussa på. Då betyder inte andra saker någonting i jämförelse. Men jag saknar mina konserter lite grann iaf.
Kom på och tänka på det när jag plockade fram min Michael biljett.
Har en förkärlek att spara på konsertbiljetter.

Har ju ändå ingenting att göra(förutom att lägga mig då) så dom här konserterna har jag varit på (sparade biljetter)
Tar med förbanden.. som jag kommer ihåg.

Backstreet Boys -97
Offspring -99
Red Hot Chili Peppers -99
Petter -99
Eminem (Xzibit & Outcast) -01
Eskobar -01
Håkan Hellström -02
Millencolin -03
In Flames -04
Metallica (Slipknot) -04
Evergrey -04
Kent -05
Iron Maiden (In Flames) -05
U2 -05
Robbie Williams (Basement Jaxx) -06
Linkin Park (30 Seconds To Mars) -07
Justin Timberlake -07
Lars Winnerbäck - 07
Mustasch -07
Iron Maiden -08
Lars Winnerbäck (Miss Li) -08
Evergrey -08
In Flames -08


Sen är det ett par stycken som jag varit på men tyvärr är biljetterna bortsupna ;)  
Kent -96
Håkan Hellström -01?
Kent -02 (Melody Club & The Sounds)
Kent -05 (tältturnén med Anna Ternheim)
Kent -08 (I Trollhättan)
Eskobar ytterligare nån gång början på 2000-talet.
Är säkert fler jag har glömt. Vi sprang ju jämt på konserter när vi var små fjortisar ;) Speciellt på Liseberg.


Bara en kommentar till en kommentar

Till dig anonym som skrev en kommentar om att Vilmer var väldigt påklädd så var inte det när det var som varmast. Den dagen fotot är ifrån blåste det rätt kallt. . Dom senaste dagarna har han bara levt i blöja så du kan vara lugn. Jag är inte den som klär på mitt barn för mycket kläder.


Aldrig nöjd

Antingen är det för kallt ute, regnar för mycket, solen skiner för lite eller så är det FÖR varmt. Som nu. Man är aldrig nöjd. Iofs hade jag varit mer än nöjd om jag hade varit barnlös. Då kan man ju ligga och steka sig utan att bry sig om något. Men med Vilmer är det väldigt annorlunda. Det går inte att vara i solen på samma sätt längre. Igår och idag har det vart sjukt varmt och lillstackarn rinner nästan bort. Fast idag har det iofs fläktat på rätt bra. Var nere vid badet igen. Men idag var mamma och köpte en parasoll till oss så Vilmer kan vara i skuggen. Det var väldigt snällt gjort! Och så skönt det var att ha en sådan. Så han fick va i sin liggdel till vagnen under parasollen och ha det gött. Men det blir ju inte så mycket solande ändå. Han somnade aldrig riktigt. Det är väl värmen förstås. Det är inte bättre att hålla sig inomhus iaf. Här hemma är det som i en stekugn! Gräslig hetta. Solen ligger på från morgonkvisten till runt 15-tiden. Sen på kvällen reflekteras solen från grannhusets fönster så persinnerna får hållas nere i stort sett hela dan.
Får väl se vart vi tar vägen imorgon.....

Carro och Maria kom för att hälsa på lilleman idag. Det var väldigt kul! Tråkigt bara att dom inte fick se honom när han var nyfödd. Menmen...  Dom blev iaf väldigt sugna på en liten kotte själva ;) Inte så konstigt när dom ser en sån liten going som Vilmer!
Det var så kul att se Carro igen. Det var många månader sen sist. Hon har varit nere i Zanzibar (Afrika) i drygt 3 månader och kom hem igår. Lyxliv! :) Bara leva för dagen, sola, snorkla, grilla fisk på stranden och tyvärr bli biten av diverse otäcka djur! *ryser*

Var tvungen att leta upp en bild från Zanzibar så man kan drömma sig bort hur gött hon har haft det.

Sönderbränd

Idag har solen varit stark. Det märks på mig iaf. Jag är illröd som en kräfta nu. Att man aldrig lär sig. Suck!
Lilla familjen och syrran och Julia skulle åka ut till Brännö idag, men när vi kom fram till båten var den knökfull. Så vi  gav upp den tanken med en gång och promenerade till badet istället (Fiskebäcksbadet) Var lite kruxit vid trapporna mellan Lindalen och Hinsholmen med överfulla vagnar men Robban spände musklerna och så var vi alla uppe till slut. Där var vi och stekte oss, Julia badade och Vilmer låg och relaxade i liggdelen till vagnen. Mamma kom också ner en sväng.
Vilmer har nu alltså varit vid badet två dagar i rad. Det ska börjas i tid! :)


Vägde mig igår. Har lyckats gå ner ytterligare 3 mammakilon sen den 3 juni. Jippi! 4 kilo kvar tills jag är nere på startvikten. Är lite stolt att jag redan har gått ner 21 kilo på bara 2 månader. Kul att veta att mitt kämpande med långa promenader och undvikande av socker ger resultat.

Midsommarafton firade vi hemma hos Camilla med familj. Det var lugnt men mysigt. Det var precis som en klassisk midsommarafton ska vara. Regn och sol, många barn, midsommarstång med dans, sill, jordbubbar men ingen fylla dock. Känns som man börjar bli gammal ;) Iofs kan jag inte dricka nåt nu. Får ta igen det nästa år istället.

Dans kring stången

På promenad för att smälta maten

Kusin Linnéa tar hand om en förvånad Vilmer

+ i kanten

till mig. Har nu under 1 veckas tid undvikit allt gottigottgott. Det har varit gräsligt svårt kan jag säga. Speciellt när man är sånt godismonster som jag. Har bara sett godis, kladdkaka, chokladbollar, glass McDolnads mm framför mig varje dag. Kanske är en rejäl tankeställare. Om jag nu är så fruktansvärt sugen på massa gott hela tiden. Ska verkligen försöka hålla mig till helgena framöver. Under graviditeten åt jag ju lite det jag kände för. Men det funkar ju inte alls om jag vill komma i mina gamla kläder igen och få en kropp som ser någorlunda ut som den gamla ;)
Och dessutom har jag den senaste tiden varit ute och gått låånga raska promenader. Hoppas på ett positivt resultat inför vägningen på måndag!!! Det pushar ju alltid en att fortsätta kämpa om man har gått ner något kilo. Vilket jag verkligen hoppas på.
Har som mål att se ut som mig själv tills lillemans dop i augusti.

Appropå dop, har jag idag börjat göra inbjudningskorten. Har lite saker kvar att inhandla för att kunna göra färdigt dom. Kommer väl ta ett par dagar men nu är jag igång iaf.

Idag lyckades jag fynda på Sisters rea. En cerise luvtröja från Sail Racing och en ljusrosa t-shirt också från Sail Racing. Istället för att betala 1400:- fick jag det för 700:- Gött! Kul med lite nya kläder. Det behövs efter den låånga klädtorkan under graviditeten.


Ännu en härlig dag

Idag har Vilmer och hans mamma promenerat genom slingan vid Påvelund igen. I "rövbackarna". Sedan fortsatte vi hem till mormor Gunilla och fikade. Hon blev väldigt glad över sällskap och Vilmer fick en massa goa pussar av henne. Och hon fick ett par blöjbyten :)
Snygging 
Vilmer var väldigt snygg idag
Alla barnbarn
Här är mamma & Kais alla barnbarn. (Korten tagna i ungefär samma ålder) Hittar ni Vilmer? :)

Och nu på kvällen fick vi finbesök av tant Mia, tant Ebba och tant Anna ;) Vilmer fick två jättefina bodys. Kanon att dom var i lite större storlek så han har lite kläder att växa i.
Det var första gången Anna och Ebba träffade honom och han lyckades charma dom rätt bra tror jag. Fast det lyckas han ju med vem det än är ;)
Mia & Vilmer      Anna & lilleman
Ebba, Anna & korven
Jaha.. vad hände igår då???...... Hehe.. ja just det, igår var vi också hemma hos mamma. Fast då var Maria och Julia med också. Och så kom Robban en liten sväng efter han hade slutat jobbet.
Och när jag och Vilmer promenerade hem därifrån köpte vi med en Marabou chokladkaka med apelsin, en M&M påse och 3 röda rosor med ett kort till världens bästa pappa! Då blev han glad! Han förtjänar självklart också uppmärksamhet och inte bara Vilmer och jag.

Träffen i Slottsskogen blev väldigt lyckad. Jag och Elin (en av dom andra mammorna) möttes vid Kungssten och promenerade dit. Det tog 50 min med barnvagn. Misstänker att det var Majorna som sinkade oss lite. Alla kassa trottoarer, övergångsställen och spårvagnsspår tog sig lite tid att ta sig förbi.
Väl där mötte vi upp dom andra och hade lite picknick i gräset. Der var hemskt trevligt fast det var lite kallt i vinden. Iaf för dom små. Vilmer var lite småkinkig där men till slut blev även han nöjd och somnade i hårdliften som jag hade på marken bredvid mig. Efter ett par timmar skildes vi åt och jag och Elin tog samma väg hem igen.
Barnvagnsträff 
Lilleman njuter

Imorgon ska jag ta nya tag och försöka börja greja med inbjudningarna till lillemans dop. Jag ska ju göra korten själv, förhoppningsvis med lite hjälp från mina systrar. Kan ta lite tid att göra dom annars.



Inställt

Jaha...då blev träffen på Donsö inställd. Tjejen som bor där ute, hennes äldsta son har blivit sjuk. Så det blev ändrade planer för oss andra och nu ska vi ses i Slottsskogen för picknick istället.
Jag och en tjej som heter Elin ska promenera dit. Härligt med en riktig långpromenad. Får se till att ha linne så man får lite färg på kroppen. Hoppas jag har några shorts som passar bara.
Ne nu ska jag fixa iordning mig och lilleman!
Hejs!

Familjelivsträff

Imorgon ska jag och Vilmer träffa dom andra mammorna och deras bebbar. Vi ska ses ute på Donsö där en av tjejerna bor. Ska bli kul att träffa dom igen. Denna gången blir vi inte så många utan 6 st och 6 st barn.
Hoppas bara att vädret blir bra så man kan sitta i solen och få lite färg. Känner mig vit som ett lakan. Brukar aldrig vara så här blek vid denna tiden. Fast det har ju sin förklaring iofs.

Idag har familjen varit ute och promenixat i slingan runt ÖHK-hallen. Där finns ett par tuffa backar som är bra mot överflödiga kilon :)
Efter det var vi och hjälpte mamma m fl att packa ner morfars tillhörigheter i kartonger då hans lägenhet ska säljas. Han har ju sedan ett par månader bott på äldreboende, och nu står ju lägenheten och bara kostar pengar.
Är någon intresserad av en 3a i Hagen titta här:
http://www.hemnet.se/beskrivning/hemnet/452130
Hade gärna tagit över den själv men man har inte så fett med pengar när man är föräldraledig och en som inte har fast jobb + att vi har ju två utekatter och det funkar inte när man bor på 4e våningen.

Träningsvärk och diverse annat

Har i veckan varit ute på två riktiga långpromenader med Vilmer. Hade min stegräknare på mig för att kolla hur långt det blev och det blev ca 1 mil båda dagarna. Kändes jättehärligt att ha träningsvärk efter det men shit va slut jag var i kroppen. Var som att musklerna började leva igen efter ha legat i ide i x antal månader. Jag känner mig nästan som en gammal tant i kroppen. Rygg, höfter och ljmuskar knakar när jag reser mig upp då jag har suttit för länge.
Och igår hade jag fruktansvärt ont i övre delen av magen samt ryggslutet och idag har också ryggen varit en plåga.
Antar att det är pga av att jag har delade magmuskler (som alla får då man varit gravid och fött barn). Det gäller bara nu att långsamt börja bygga upp musklerna igen. Dock måste man vänta någon månad extra innan man får träna magmusklerna. 

Var hemma hos Cicci idag på fika/lunch. Och dumma jag bar Vilmer i bilbarnstolen från bilen hem till henne. Hon bor 4? trappor upp utan hiss. Fick så grymt ont i ryggen när jag kom upp till henne att jag nästan fick lägga mig på golvet.  Nästa gång lämnar jag bilbarnstolen i bilen kan jag säga. 
Cicci bjöd iaf på underbara scones med hallon och choklad i. Leilas recept:
http://recept.nu/1.36941/leila_lindholm/smaratter_tillbehor/mjol/engelska_choklad_och_hallonscones 
Så gryyymt goda! Dom ska jag göra själv någon dag. När det blir tid över. När det nu blir det... :)

I tisdags på Robbans mammas födelsedag fick Robbans mormor och två av hans morbröder äntligen träffa lille Vilmer Vildmus. Vet inte varför det har dröjt så länge. Det var iaf väldigt kul att få visa upp honom. Dock sov han bort rätt mycket av kalaset. Han har en förkärlek att göra det när det är livat omkring honom.

Och i onsdags fortsatte pappa Robert med sin "sleeve" som det kallas. Han har halva sin vänstra arm tatuerad och nu fortsätter han alltså med resten. Armen går i japanskt stuk och han har två Koifiskar (karpar) på underarmen och nu blir det en Hanya-mask på överarmen. Än så länge har bara linjerna gjorts och ska fortsättas på i början av augusti. Får lägga in bild på den i dagarna för att visa hur lite man ser vad det liknar just nu.
Längtar också efter ny tatuering nu. Fick ju av min underbara sambo ett presentkort på 1500:- och en tid i början på dec hos tatueraren vi går hos. (Föttbarnpresent var det) Kan bli spännande! Fast det är ju långt bort så jag har tid på mig att funderna ut något men lite planer finns redan.

Igår kväll var det firmafest. Egentligen ingår alltid segling men vädret var alldeles för kasst så det ställdes in. Jag skulle ju i.o.f.s. inte vara med på seglingen ändå. Jag och Vilmer åkte bil ner i ruskvädret till Seglarkrogen vid GKSS i Långedrag där middagen skulle hållas. Han somnade på vägen men vaknade då vi kom i lokalen då det var så mycket folk där inne. Trodde att det var bokat bara för vårt företag men det var massa fler människor där. Hade jag vetat det hade jag inte åkt dit. Ljudvolymen var lite för hög för Vilmer men han somnade till slut i min famn. Antagligen efter han beundrats av alla arbetskamrater och suttiti i lite olika famnar. Efter middagen var avklarad och folk började bli lite på lyset vid 2 drog jag och lillgubben oss hemåt. Då var jag het slut. Fast det var kul att träffa dom andra lite grann. 

 Vilmer Vildmus med en av sina tillfälliga barnvakter igår kväll

Stackarn har varit förkyld en hel vecka nu och det verkar inte ge med sig. Usch, det är så taskigt att hela tiden ge honom näsdroppar och suga rent näsan med Näs-Fridan. Han skriker som en stucken gris när jag gör det. Hoppas det ger med sig snart.
Här är en bild på honom i sin nya bärsele. Det var i slutet på förra veckan då han var som hängigast. Fast han tycker om att sitta i selen. En stund senare efter vi tagit kortet somnade han i den. Mys att vara så nära mamma.
 


Underbara älskling!

Under den senaste veckan har Vilmer börjat le mycket mer. Det finns inget finare än när han ler med hela ansiktet mot en. Man måste ju i och för sig flörta lite med honom men sen kan han le en bra stund mot en och nästan även "prata" med en. Det är mycket "uh uh" i meningarna men det är bara att hålla med och le tillbaka. Då blir han lycklig! Och mamma och pappa också såklart!


Kass torsdag

Idag har det varit en rätt kass dag än så länge.

Vilmer har varit gnällig och inte velat göra någonting som jag velat. Tänkte ge mig ut på en rejäl långpromenad idag, men lillskrotten vaknade i vagnen bara efter 10-15 min och började gnälla. Så jag fick snällt traska hem till syrran för att ge honom mat. Känns som han inte gör annat än äter just nu. Suck! Dessutom är det ingen ordning alls NÄR han äter. Han bara velar och släpper taget om bröstvårtan och tittar åt andra håll och imellanåt flörtar lite med sin mamma.... och då har man inte inte hjärta att fortsätta vara irriterad.
Och inte hjälpte det när vi gav oss iväg på nytt då jag trodde han skulle vara mätt och nöjd. Han fortsatte att gnälla och dessutom blåser det full storm idag. Så jag gav ifrån mig en suck och traskade hemåt. Gick in i mataffären på vägen och väl där inne somnade han. Så det blev en liten omväg hem för att få lite extra motion.

Robban har blivit förkyld och mår skit. Helt värdelöst, då jag själv är trött och skulle bara vilja lägga mig en stund. Är ju onödigt att Robban håller och grejar för mycket med Vilmer när han är sjuk så det är bättre att jag har honom själv idag, så inte lilleman åker på nåt.

Nu ligger båda mina gubbar och sover och jag fattar inte varför inte jag själv går och lägger mig en stund.

Igår var jag med Vilmer på BVC på hälso- och läkarundersökning. Han är en frisk och kry liten tjockis på nu 6155g och är 58,5 cm lång. Får nog snart byta upp en blöjstorlek till tror jag.

Igår var vi även på MVC för min slutbesiktning som min svåger kallar det så fint.  Allt var bra även med mig nu så nu får jag börja träna om jag vill. Kanske inte blir så hemskt mycket träning på gymmet nu redan men det kommer bli en massa långa promenader.
Fick också ställa mig på vågen där och jag har nu 7 kg kvar till inskrivningsvikten jag hade i augusti förra året. Men egentligen har jag ytterligare 5 kg att gå ner. Förra sommaren bestod av mycket god mat, öl, glass och vin som satte sig på lite alla möjliga ställen.


Kanske inte är det bästa att sätta i sig nu men ikväll ska jag och darlingen äta räkmacka. Blev så sugen idag när jag gick förbi fiskbilen så jag köpte med med en påse färska räkor hem. Mums!

En fullspäckad helg

Jisses vilken rolig helg vi har haft. Men jag kände verkligen hur tröttheten kom över mig på vägen hem i bilen. Efter bara ca 5 i bilen började Vilmer krångla i bilbarnstolen så vi fick stanna på en avtagsväg. Tog ur honom ur stolen och höll honom i famnen. Jag körde får jag tillägga så det fanns inte mycket utrymme att röra sig på. När jag sitter med honom i famnen lägger han av världens bajs i blöjjan * 2 . Fick skicka över honom till Robban i baksätet för att han skulle byta på honom. När han tar av honom bodyn upptäcker han att han tagit i så att det är bajs upp längs hela ryggen på stackarn. Så det blir bajs på hela underlaget som han ligger på och kommer närpå i håret när vi (jag fick till slut hjälpa till) försöker dra den över huvudet på honom. Efter en lång stund med mycket bajs, en bil som stått på tomgång allt för länge (var hett hett ute) och fluga som vi jagat ut ur bilen, några trötta tårar från mig, en felkörning och till slut en nöjd son kunde vi rulla hemåt.
En nöjd bajsbebis Bajsbebisen

Så.. då var det tråkiga avklarat.

Helgen var innan det i alla fall underbar.
I fredags eftermiddag när vi kom upp till Gullholmen mötte mamma och Kai upp oss vid båten och vi traskade till vår stuga. Kändes lite som att komma hem på något sätt. Den är ju ändå 5e gången vi var där uppe. 
Lilla familjen Så här snygga var vi!
Väl där satt vi och tog det lugnt en stund för att senare vid 7tiden gå ner och äta middag med dom närmsta i bröllopssällskapet i en sjöbod. Fisksoppa och rabarberpaj stod på menyn. Det var en kanonmysig kväll med vackert väder. Jag och Vilmer gick tillbaka till stugen efter 22 tror jag. Robban kom någon timme senare.

Klicka på bilderna för att förstora dom!!
Fin utsikt      Ännu mer fin utsikt      Vilmer och mormor skojjar lite innan läggdags
                    Vacker utsikt från sjöboden!                                   Mormor är rolig!

På lördagen var jag, Robban, mamma och Kai ute på en liten promenad och tog oss en glass nere vid hamnen. Det kunde inte bli finare väder.

Så här såg det ut när far och son slappade innan bröllopet      Nästan hela killgänget samlat förutom brudgummen och bestman      Det vackra brudparet 
Slappar innan bröllopet          Nästan hela gänget                  Vackra brudparet
 

 Familjen                      Stolt pappa, mormor och morfar och Vilmer som är linsskygg :)
             Familjen                                     Barnvakterna

Vid 16 började vigseln (som jag och Robban fick springa till. Vilmer fick vara ute och gå med mormor och morfar)
Dom var så vackra Alex och Marja och såklart grät jag floder när låtarna dom valt sjöngs. Min nya sjal fick agera servett då jag glömt mina riktiga.
Efter vigseln var det tipspromenad som efterföljdes av champangeskål ute i solen och til sist runt 18-19tiden var det dags var bröllopsmiddag med tal och allt. Vilmer var ett underbarn som sov sig igenom hela kvällen. Såååå skönt!
Han och jag gick hem till sist efter 24tiden. Tyckte då att det räckte för lillskrotten i vagnen. Han hade ju legat där nästan hela dagen. Han vaknade knappt när vi kom tillbaka in i stugan och jag gav honom mat :)
Robban kom instapplande runt 04-tiden med ett hål på knät på finbyxorna.... som jag tror är ett bevis på att han kört Ormen på dansgolvet. Ormen dyker alltid upp när alkoholhalten är rätt ;)
Söndagen blev lite hetsig då vi skulle äta frukost med bröllopssällskapet och sedan kolla på presentöppning.
Kort efter det var det bara att åka hem.
Som sagt... en hemskt rolig helg men lite hetsig och liite för mycket på chemat bara. Hade vart skönt att bara ta det lite lugnt.

Idag var jag och Vilmer och hälsade på jobbet. Kom iväg väldigt mycket senare än vad jag tänkt. Men inte pga av mig som man kan tro utan denna gången var jag färdig och klar i tid för en gångs skull. Denna dag var det Vilmer som inte behagade att vakna ur sin skönhetssömn :) Han sov och sov så till slut fick jag börja väsnas för att han skulle vakna. Så från ca 23 igår till 11 idag bara soooov han. Förutom att han åt då. Fast jag ska inte klaga. Tycker det är jättehärligt att han sover så bra!

Imorgon ska lilleman till bvc för läkarbesök och jag ska på efterkontroll på mvc. Skriver lite mer efter det.


Jo, just det! Jag måste tacka Vilmer som var iväg och köpte såna fina örhängen till sin mamma på mors dag. Puss på dig ! ;) 
Vilmer och glad mamma på mors dag Glad mamma och trött son på mors dag!

RSS 2.0