En kärlek som som inte längre brinner men pyr lite i askan

Vi har kommit ifrån varann jag och min kärlek. Vet inte om det är åldern, om det är tiden, om det är pengarna (som inte finns) eller vad det är. Men vi har iaf glidit ifrån varann dom sista åren.
Iofs försvann ju mina vänner jag delade kärleken med när jag var tillsammans med mitt x. Jag tror det har lite med det att göra.

Imellanåt eller ja, ofta, saknar jag att ha en rolig bil man kan dra ut med och gasa lite, sladda i snön och köra Blackrace
-00/-01? började jag och dåvarande vänner hänga ute vid Arken (Hisingen) där det kördes (då) olagliga streetrace. Man fick alltid reda på tid ett kort tag innan eftersom det var olagligt och polisen var alltid snabb på plats.
Det var då det verkligt riktigta intresset började födas.
Men 2002 efter många turer blev till slut streetracing lagligt i GBG. Det spred sig senare till många andra städer.
((Undrar om jag inte har kvar utklippet i GP när det hände?...Får ta och kolla upp det någon dag.))
Minns hur det pirrade i kroppen när man var på väg ut dit och karavaner med FastAndTheFurious-stylade bilar, gamla sletna Volvos med monsterutblås, feta amerikanare som följdes åt ut till Arken.
Köerna med bilar med nummer ditmålade på bakre rutorna. Dom som skulle rejsa! =)
Haha! Vet att det kanske låter fånigt, men jag älskade det! Det gjorde vi alla!
När jag till slut fick köpt min första kärlek 2003 var tanken (eller drömmen) att styla och trimma den. Och köra Blackrace.
Tyvärr kom aldrig planerna så långt. Kostnaderna för allt man ville göra var skyhöga. Det enda som jag fick gjort på min älskade Nissan 200 sx var att byta ut avgassystemet till raka rör med ett utblås på 3", satt in ett öppet luftfilter och bytt IC (intercooler) Nej, jag gjorde självklart inte allt detta själv. Mekaniker är nog det sista jag är! :) Haha!
Men visst fick jag kört en del race med bilen.
Det som dom flesta minns bäst utav den bilen var ljudet. Jisses va den lät efter avgassystemet byttes. Den lät som ett monster! =) Och jag älskade det!

2004 sålde jag den för min andra kärlek. En dröm som gick i uppfyllelse. Min svarta Audi TT 1,8T Quattro.
Den gjorde jag aldrig något med. Kom bara så långt att jag köpte en sänkningssats men orkade aldrig ta itu med det. Jag var så nykär i Robban då så jag hade inte tid att hålla på med bilar då ;)
Minns inte riktigt om jag någonsin körde något race med TTn. Jag tror inte det! Tråkigt!

Våren 2005 sålde jag min älskade pärla efter jag och Robban flyttade ihop. Vi tänkte vara ekonomiska och köpa en lite billigare bil ihop. I efterhand har vi båda sagt att det är synd att vi gjorde det. Skulle behållt den ett tag till.
Fast en anledning till att jag sålde den var att kombiinstrumentet gick söder och kostade multum att laga. (Instrumentpanelen alltså) Samtidigt upptäckte jag att det läckte spolarvätska framme vid lamporna. En utav "armarna" som spolade och tvättade av framlamporna hade pajjat. Det blev en dyr historia på drygt 13 000:- Det gjorde att jag tappade sugen.

Vi köpte oss en liten illröd pigg VW Lupo GTI. Från började älskade jag den! På slutet hatade jag den och var sååå lycklig över att bli av med den. Tror det var pga att vi hade den för länge. 1 år tycker jag är alldeles lagom att ha en bil innan man ska byta. Men jag orkar liksom inte hålla på så längre. Det är så mycket jobb. Alltså = man blir mer bekväm ju längre åren går! Det har man ju fattat!

Våren 2008 gjorde vi oss äntligen av med röda faran och köpte oss en riktig familjebil. Vår nuvarnade Audi A4 Avant 1,8T Quattro. Egentligen ville vi ha en Audi A4 Avant 2,0 Quattro. Men tyvärr gick försäkringskostnaderna upp på tok för mycket då.

Lite bilder på alla skönheter

200an






TTn  (Jag och Robban unga, snygga och smala ;) )




Lupon



A4an




För att göra Robban glad tar jag även med han första egna *host host* pärla ;) Hans Opel Tigra
Så här fint glänste den med dom sprillans nya däcken och fälgarna för 17000:-? Eller var det 7000:-?Måste fråga honom om det....

Och så här såg den ut efter 1 vecka när vi kom ut på parkeringen en morgon

Drygt 2-3 mil hann dom nya däcken rulla innan dom blev stulna.



När vi vinner på lotto! Vilket vi gör när som helst blir det 1 sådan här till familjen:



och en sådan här till mamma :)


Kommentarer
Postat av: AnnaWK

Jaha okej, då har jag koll på var det är någonstans. Finns tydligen flera ställen med samma namn :)

2010-01-12 @ 15:22:32
URL: http://annawk.blogg.se/
Postat av: Jennie

Hehe, va roligt med en bilintresserad tjej. Själv har jag inte direkt samma intresse, men båda mina två ex har haft bilar som största intresset så nog har man fått åkt me på det ena och det andra. Utställningar och streetrace =).

Du är en lycklig människa som ägt en så vacker bil som en audi TT mina ögon lyser av avundjsuka just nu. Nissan 200 är ganska imponerande den med även om jag personligen är mer för 300. Men som sagt jag är en nolla då det kommer till bilar, tycker dock det vackra skapelser =). Nu låter du bli att publicera denna kommentaren e du gullig =).



Kram

2010-01-12 @ 17:19:11
URL: http://jennienennie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0