Så trött så trött

Kan man ens vara så här trött?! Har inte vart så här trött sedan Vilmer hade sin vaken/skrik period för ja..hur längsedan det nu var. Tror det var i samband med att jag slutade amma så ungefär 4 månader sen kanske.
Har varit själv hemma med Vilmer hela dagen. Var iofs på bvc imorse och tog en kort promenad men annars har vi varit hemma.
Det går inte att lämna honom ur sikte 10 sek. Han pillar på ALLT...ALLT....ALLT! Han har blivit precis likadan som sin kusin Linnéa. Och hon är fortfarande pillig, snart 6 år. Hjäälp!
Det vill säga.. vi kommer att ha och göra framöver.

Jag och Vilmer skulle egentligen hälsat på Cicci idag e.m men att klockan sprang iväg samt en spykaskad av Vilmer la vi ner det och ger det ett försök imorgon f.m igen.

Bvcbesöket gick bra. Vilmer var lite blyg för läkaren men han skötte sig jättebra. Hon knde på magen, testiklarna, kollade han skeva små tår ;), och lyssnade på hans andning (appropå hostan)
Han hade sen sist (drygt 3 veckor sedan) gått upp till 9,7 kg (+160g) och är nu 76,5 cm lång (+1 cm)

När det kommer till hostan fick vi faktiskt en remiss till barnmedicin. :) Så nu får vi bara vänta på en tid till att få komma dit. Då följer mamma med som stöd. Känns skönt!

Fick förresten en trevlig överraskning när jag gick in på bloggen förut.
Jonna har erbjudit sig att låna ut sin dvd med dubbla skärmar till oss. Tack så hemskt mycket Jonna! Känns bra att man slipper lägga ut så mycket pengar på något som nästan aldrig kommer användas. Eller ja...vi gör väl såklart fler bilresor nångång framöver. Men det är tacksamt att slippa den kostnaden just nu.

Ne, nu ska jag fortsätta lägga fram lite kläder och annat för att sedan krypa ner i sängen.

Godnatt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0