Massa roligheter

Från att gå från en vecka där det inte hände så mycket kul, alltså dagtid för min och Vilmer del, är vi nu inne i en vecka som vi har fullt upp.
Igår passade Maria, Calle och Julia Vilmer när jag var hos frisören och fick håret en nyans närmare mot mitt egna. Robban, han jobbade övertid.
Vilmer tyckte det var roligt med Julia däremot, hon hade fullt upp med att försöka hålla undan alla sina leksaker från Vilmer. Gud förbjude om han fick tag på någonting ;)
Måste vara jobbigt i den åldern :)

Idag var vi ute och kollade in den nya gång och cykelbanan som dom har byggt vid oss längs vattnet.
Skulle även möta upp Moa och Svea, och under tiden vi väntade blev det en lekstund nere på den lilla stranden. Det var mer än roligt tyckte Vilmer. Han satt länge länge och grävde och hystade sand. UTAN att stoppa något i munnen, hallelujah!







Vilmer Svea pillar lite på varann och fnissar. Så söta! :)

På eftermiddagen var det vi som fick passa Julia eftersom det hade kört ihop sig med deras schema. Idag höll barnen sams mycket bättre än igår. Inget släpande på leksaker för Julia alltså. Skönt, för som sagt, det måste vara jobbigt att känna sån panik över att någon annan vill röra sina saker.

Imorgon bitti ska vi träffa Lisa och Axel i Slottsskogen. Leka, hälsa på alla djuren och bara ha en härlig dag i solen helt enkelt.
Kanske så tar vi en tur till Ikea efteråt beroende på vad klockan blir och på vilket humör lilleman är. Robban jobbar ändå över och vi har lite saker som behövs på Ikea.

Hoppas ni får en härlig dag i solen imorgon!


Kommentarer
Postat av: Jennie

Vilka underbara bilder...

Kramar!!

2010-06-18 @ 15:18:12
URL: http://lovaochmamma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0