Förbaskade vagn

Nu är det punkering IGEN på den!!! Nu ska det inhandlas en ny slang. Vägrar att laga den en gång till.
Funderar på om jag inte ska ta tag i säljandet av vagnskrället nu och köpa den jag vill ha. Ska nog kika runt lite på blocket och se om det finns någon som är intressant.


Kommentarer
Postat av: real old tom

gör dig av med den nu, du är ju bara irriterad på den, hoppas det finns ngt bra på blocket.

2010-06-03 @ 20:58:40
Postat av: Caroline

Usch vad jobbigt med punktering. Du, sälj vagnen o köp den du vill ha, absolut! Man kan ju inte gå o dra en vagn man ej gillar, ger ju massa negativ energi! Och säkerligen kommer den till användning senare i livet med ;-)

KRAM o trevlig helg!

2010-06-04 @ 19:50:43
URL: http://familjensweetie.blogspot.com
Postat av: Jennie

Nej, va trist! Hoppas du hittar en ny:) Vår skit-vagn är såld äntligen...men å andra sidan, jag har ju haft världens längsta betänketid över vilken vi ska ha;) Det blir en BRIO igen, men en SPIN! En enkel sittvagn med alla bekvämligheter och lättstyrd. Väldigt prisvärd också som mellanvagn nu en tid framöver. Tyvärr var den slut där jag först la in en beställning på den så jag ringde ett annat ställe i dag där de bara får in 2 vagnar av den modellen och färgen....den 1 juli:( Vill inte vänta så länge. Ska ringa ett ställe till i morgon, håll tummarna! Phil and teds våningsvagn blev det inte, men i framtiden blir det nog den!!! Det här med vagnen måste stämma, man har ju den varje dag!Äntligen rör sig vågen neråt igen, men guuuud, va segt det går. Ren soppkur blir det för mig från och med måndag, nu ska f-n i mej resten bort. Hur går det för dig? Kram

2010-06-04 @ 23:55:58
URL: http://lovaochmamma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0