Midsommar

Midsommarafton spenderade familjen hemma hos mamma och Kai där vi hade en överraskningsfest för Kai som gick i pension förra veckan.
Han trodde att mamma, han och morfar bara skulle hem till min moster på lite midsommarlunch, och att alla vi barn var upptagna på annat håll.
Så medan dom var borta på lunchen var vi hemma hos dom och förberedde allt. Partttält, uppställning av bord, dukning, förberedelser med mat mm.
Han såg dock aldrig så överraskad ut när dom kom tillbaka hem och alla vi var där. Det kom i efterhand och han gjorde inget annat än att pratade om festen i två dagar efteråt.
Sammanlagt var vi 12 vuxna och 8 barn, och vi hade en otroligt trevlig midsommarafton med god mat och hyffsat fint väder. Synd på blåsten bara.
Jag och Robban var så lata att vi stannade över natten för vi orkade inte traska hem på kvällen när det var läggdags för Vilmer.

Förberedelser











Kalajs








Den nyblivna glada pensionären


Härligt foto av mig, systra mi och mamma


Puss på dig pappa


En väderstation fick pensionären utav alla barn och barnbarn.






Kommentarer
Postat av: Jennie

Härliga foton från vad som såg ut att ha varit en jättemysig midsommar! Bilderna på Vilmer vid spegeln, hahaha, va sött! Han är ju redan lockig igen;) Tänk om man hade haft den växtkraften i sitt eget hår, hihi;)

Kram!

2010-07-02 @ 00:04:06
URL: http://lovaochmamma.blogg.se/
Postat av: Malin själv

Ja jisses vilken kalufs man hade haft isåfall! Haha!

2010-07-04 @ 22:13:11
URL: http://malansnyaliv.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0