Jävla barnvagnshelvete!!

Börjar nästan ångra att vi oss en barnvagn med gummihjul.
På väg till bvc imorse fick jag såklart punktering på vagnen. Jag blir så trött!
Jag som skulle promenera till öppna förskolan bortanför Frölunda Torg.
Så efter bvc-besöket var det bara att ringa ut Robban med bilnyckeln. Ja, han/vi jobbar alldeles bredvid bvc så lite tur hade jag iaf.
Kunde ju ha varit långt hemifrån.
Fick åka hem och nu sover Vilmer på balkongen i vagnen istället för på vägen till öppna.
Kan ju säga att det blir stressigt när han vaknar eftersom vi ska träffa Lisa med Axel vid 12. Suck!!!


Bvc-besöket gick sådär. Blir mer och mer nedstämd för varje gång vi är där. Vilmer går uppså himla dåligt i vikt. Än så länge är det ingen fara men han får snart inte sjunka lägre ner på kurvan än vad han är nu.
Nu väger han 9890 och än är han ju inte så tunn, men man vill ju att han ska gå upp bra i vikt så vi slipper oroa oss över det också. :(
Det är ju antagligen allt kräkande som gör att han går upp så dåligt i vikt. Iofs är ju han vääldigt aktiv så det kan nog också vara en bidragande orsak. 
Men han är ju pigg och glad hela tiden så han verkar ju må bra iaf. Det är ju såklart det viktigaste. 
Ska egentligen tillbaka först när han är 1½ år för ny kontroll men vi fick en tid innan midsommar för att kolla av vikten, vilket är väldigt skönt.

Gubben fick även sin spruta, eller ja det är ju faktiskt 2 sprutor. Första gick bra men han blev väldigt ledsen när han fick andra. Det är vaccinet som svider så när det sprutas in i benet :( Stackarn!
Men det gick fort över och sedan var han sig själv igen. 

Nu är det dags lämna datorn för att väcka gubben och dra till öppna förskolan.

Hejs!
 

Kommentarer
Postat av: Jennie

Lova är också en liten fis, vet inte om hon trillat ner på sin kurva än, de pratar inte så mycket "kurva" här nere på BVC som i Gbg. Hon stod ju stilla i sin vikt mellan 10 mån. och 1 år. Hon varken gick upp eller ned, men detta berodde förmodligen på förkylningen med hosta som hon hade i nästan 4 veckor. Sist hade hon gått upp 160 g och nu äter hon som fasiken, så nu går det nog åt rätt håll. Om jag jämför med andra barn tycker jag dock hon ligger lite i underkant, hon väger strax över 9 kg. Det här med vikten kan verkligen få en på dåligt humör, Lova har alltid legat på kurvan innan, det är först nu hon "känns liten". Vi ska till BVC i morgon så då ska jag kolla hur hon ligger till på kurvan. Det är som du säger egentligen, så länge de är pigga och har en sund färg, så är det ingen fara! Vilmer har ju också haft en del problem med hosta och annat som tar på krafterna. Kram

2010-04-28 @ 11:37:36
URL: http://lovaochmamma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0