Tiden går fort

Idag var jag och Vilmer hemma hos Sandra med Max. Vi var 8 mammor (mammamaffian:) )med barn idag.
Det är sjukt va fort alla barn växer. Man ser ju det inte på Vilmer på samma sätt. Honom är man ju med 24h.
Mama och Anton tar ju redan flera steg själva :O Och Vilmer som inte ens sitter stabilt på egen hand än. Men iofs så är han ju näst yngst i hela skaran. Men vinka är han iaf en hejare på. Det är inte någon utav dom andra som gör än ;)

Nästan hela barnaskaran


Vilmer och Tilde har ett allvarligt snack 


Majskrokar är gött!!!

Efteråt slockade Vilmer i bilen nästan samtidigt som den började rulla.
Han fick sovit en stund under tiden jag hämtade Robban på jobbet, gick in till vår nya vårdcentral och listade mig där (fanns inte tider för vaccinering förän 7e dec) och körde och hämtade våra badkläder.

Önskade att vi hade haft kamera med oss idag på babysimmet. Idag fick vildmusen flyta med puffar på armarna. Det såg hemskt kul ut! Men han manövererade riktigt bra och doppade ansiktet i vattnet bara någon gång innan han fattade att man var tvungen att hålla upp det ovanför ytan eller stänga munnen. Duktig kille! =)
Dessutom fick han testa på fridyk. Låter värre än vad det är. Han fick sitta i min famn samtidigt som Robban lockar honom med sina tummar eller en leksak och när Vilmer själv är redo kastar han sig i vattnet. Vilket han gjorde 2 ggr. Fast han tyckte det väl inte var så värst roligt. Men han kommer nog in i det efter ett par ggr.

Nu ska vi mysa lite innan vildmusen ska sova.

Imorgon är det lunch med mammagruppen. Julgröt och vörtbröd och julkaka skulle Sarah bjuda på. Mums! Längtar efter julen nu!

Hejs!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0