Det bara fortsätter

Värmen tar aldrig slut. Hur blev det såhär? Det är görhärligt men jag tycker så synd om Vilmer. Han mår verkligen inte bra av detta. Han är jätteledsen om dagarna. Bara sent på kvällen när vi har vidöppna fönster som hans verkar ok.
Iofs är en väldigt glad prick om mornarna. Då snackar han väldigt mycket med sin mamma och ler världens vackraste leende varje gång man frågar honom nånting eller sjunger en låt. Speciellt Imse Vimse Spindel :)
Nu har han blivit en hejare på att daska till leksakerna i babygymmet. Och inte längre så där ryckigt som innan utan nästan med lite precision och försiktighet. 
Dessutom har han börjat stödja på benen när man har honom i knät, och "hjälper" till med huvudet när man drar upp honom till sittande från liggande. Det är så häftigt att det kommer så mycket nytt hela tiden.

På torsdag ska Vilmer på sin andra resa. Då ska vi hälsa på mormor och morfar nere i Torekov i deras stuga dom har hyrt. Ska bli mysigt att komma hemifrån litegrann. Det är bara så tråkigt att Robban måste vara kvar hemma då han jobbar :(  Fast vi åker ju hem redan på lördag igen eftersom vi ska på lille Elliots dop då.

Vilmers dop ska vi ha den 8 augusti hemma hos mamma o Kai. Blev lite för många inbjudna egentligen men det blir nog bra i slutändan. Mamma och Kai har ju en stor och bra altan och så får väl folk sitta inomhus också.
Har suttit och slitit själv med inbjudningskorten. 26 st. Det tog lite tid men det var väldigt kul också!






Kommentarer
Postat av: Carolina/Carolina1979

Vilket gulligt inbjudningskort - så du gillar också att pyssla? kram

2009-07-02 @ 20:04:16
URL: http://carolina1979.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0