Nej nej nej

Han får bara inte bli sjuk!
Igår kväll tyckte vi att Vilmer var lite varm och tog tempen. 38 grader. Han fick en Panodil supp..den enda vi hade kvar... och vi somnade honom för natten.
Vid 3.30? vaknade han och var skållhet. 39grader. Såklart var han jätteledsen, roslig/slemmig, dötrött och bet helt frenetiskt på allt som kom i hans väg. Tänder? Vi vet inte....hans envisa hosta sitter ju fortfarande i och man vet ju inte om det har ett samband med febern?!
Shit tänkte vi! Vad ska vi göra? Det enda vi hade att erbjuda nu var den vidrigt äckliga flytande Alvedonen med blåbärssmak?.
Letade som en tok efter en Panodil men hittade ingen. Det var bara att erbjuda den vidriga Alvedonen (stackars barn) och hålla tummarna för att det inte skulle komma upp igen. Det gjorde det!
Testade en gång en stund senare. Samma sak igen! Fan, vad gör vi? Finns det ett apotek öppet? Nep! Och man ringer inte hem till folk vid 4 på natten/morgonen för att få låna Panodil. Suck!
Tredje gången gillt tänkte jag och testade en gång till. 5 ml i små doser med vatten att dricka imellan. Stackars Vilmer! Men denna gången behöll han faktiskt det!  Vid 4.30 ungefär somnade han till slut och sov fram till 9. 37,8 när han vaknade. Fast han verkade inte så påverkad av det då! Så jag avstod från att ge honom det vidriga.
Fick den sista tiden på Barnmedicin för dagen när dom till slut ringde tillbaka. 13:20 ska vi vara där. Hoppas att det bara är tänderna som spökar med tanke på febern. Men vi måste ju få kollat upp hans hosta som aldrig lägger av.

Håll tummarna för att det inte ska vara något allvarligt!

Uppdaterar senare!


Kommentarer
Postat av: Jennie

Men alla bensinmacker säljer i stort sett receptfria läkemedel. Kanske lite sent att tala om det nu, men till nästa gång så är det bara att åka till en nattöppen bensinstation!



Hoppas att han mår bättre den lille pysen! Jobbigt att inte kunna hjälpa honom.



Klänningsshoppingen gick käpprätt åt helvete så att säga....men men, i övermorgon är nyår över och dom problemen ur världen!



Kram och gott nytt år!

2009-12-30 @ 16:12:10
URL: http://jennienennie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0