Härlig dag

Har vart en underbar dag idag!
Kanske inte imorse när vi vaknade men resterande tiden av dagen iaf. Imorse vid runt 8-snåret vaknade jag av att lilleman var hungrig. Lyfte upp honom ur hans lilla babynest och upptäckte att stackarn hade bajs upp längs hela ryggen. Usch vad jag tyckte synd om honom då. Under tiden jag gav honom mat och bytte blöja kände jag mig som en levande död.
Iris den jäkla katten har fått mersmak av att vara utomhus så två dar i rad har vi haft ett helvete med att få in henne. Natten tll igår fick vi in henne vid 2:30 och inatt vid 2:00. Då har hon ändå vart ute i evigheter. 
Vi är väldigt nogranna med att katterna ska vara inne på natten.  Och får vi inte in dom när vi ska lägga oss har jag jätteproblem med att somna (Robban ställer klockan för att gå ut att leta efter dom) Speciellt när vi har sett en räv runt i krokarna här.  Blir ju så orolig att det ska hända dom något.

Men iaf har jag inte sovit så mycket inatt så jag passade på att sova lite när Vilmer fåt mat  i sig där på morgonen.
Senare efter frukost, dusch och lite grejande kom vi till slut ut på promenad :) Shit va varmt det vart ute idag. Men väldigt härligt! Kändes som det var sommar.
Promenerade hem till min ena syrra och min goa systerdotter och fikade på deras altan.  När vi var där kom även min andra syrra med mina andra goa systersöttrar förbi en snabbis.
Efter fikan begav vi oss till min morfar för vi skulle visa upp Vilmer för honom och min moster. Även mamma och Kai var med. Där blev det ännu mer fika och presentutdelning.  Massa coola kläder fick han.
Jisses va mycket fina presenter lillgubben har fått redan.
Igår var Cicci och Maja här och av dom fick han ett babygym. Fanny var också med på det men hon var förkyld och kunde inte komma med. Gymmet var jättefint! Det testade han idag fast verkade inte bry sig så jättemycket om det. Men det kommer nog när han växer till sig lite :)

Har lite panik med kläder nu när man är i sånt mellanting med kroppen. Men jag lyckades faktiskt få på mig ett par halvlånga baggyshorts jag har. Eller ja... nu är dom inte så baggy men jag får iaf på mig dom. Det är positivt. Med ett löst linne över kände jag mig nästan som vanligt idag. Fast fötterna har lite kvar tills mina vanliga skor sitter bekvämt. Är som jag går i liiite för små skor fortfarande.

Lägger in lite kort på sakerna Vilmer fick idag av gammelmorfar och gammelmoster.
Lägger även in en bild på alla fina presenter han har fått av folk som tycker om honom :)  Lite jobbigt att ta kort på varje sak och lägga in så det får bli ett samlingskort. Glömde ta kort på babygymmet. Får göra det en annan dag istället.


Presenter från gammlmorfar (Den lille valrossen (Sixten som Robban döpt den till) hamnade på fel kort


Presenterna från gammelmoster



Vilmer ser ut över och tackar för alla sina fina presenter!


Igår var lillgubben kändis i GP. Hade tänkt att lägg aupp hans annons här men GP strular så jag kommer inte in och kan kopiera bilden. Får göra det imorgon istället.


Kommentarer
Postat av: real old tom

Han är så fin, vad gullig han är när han ligger och spanar på alla sina saker. Vad presenter han har fått. Det var jätteroligt att ni kom förbi igår. Ni är väldigt modiga som är ute på vift så mycket.

Pussa vilmer från oss.

2009-04-30 @ 08:28:00
Postat av: Elin och Noel

Vilka snygga kläder, gillade skarpt de svartvita :) Ser ut som om de kommer från Polarn & Pyret? Noel har strumporna fast i annan färg och de är jättebra och sitter kvar på foten :)



2009-04-30 @ 18:36:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0