Mammakilon

Har glömt att berätta en sak. Var på jobbet förra veckan och passade på att väga mig när jag ändå var där. Har gått ner ytterligare 3 kg. Så nu är det 1 kg kvar tills jag nått inskrivningsvikten på Mvc. Iofs har jag ju ca 8 kg kvar tills jag nått den vikten jag ska ligga på men ändå :D  Det går ju åt rätt håll iaf. Tjoho!


Vilmer och mamma Malin på nya äventyr

Imorgon ska jag och Vilmer träffa tjejerna och deras bebisar från Familjeliv igen. Vi ska fika hemma hos Jennie och Lova som bor i Linné. Hoppas att det är regnuppehåll så vi även kan gå på en promenad i Slottsskogen som är planerna.

På fredag ska vi träffa moster Maria och kusin Julia.

Och någon gång under helgen måste det börja fixas och handlas inför dopet. Det närmar sig!!

På måndag är det ännu en premiär för lilleman. Då ska vi åka till Ullared. Kan ju bli spännande och se hur han reagerar på det. Iofs så tycker han om sin bärsele nu. Somnar nästan med en gång han hamnar i den. Så han lär väl få sitta en del i den när vi är där. Fast inte i timmetal kan jag säga med en gång. Har börjat så så grymt ont i ryggen. Misstänker att det är för jag släpar runt på en säkert 7,5 kgs bebis jämt. Och med 0 mag- och ryggmuskler kvar fattar man ju vad som händer då. Måste verkligen börja träna nästa vecka. Om det finns tid till det.

På tisdag ska familjen träffa alla i vår föräldragrupp. Ska vi hem till en av dom andra familjerna och grilla. Ska bli väldigt trevligt! Och kul att få se allas bebisar!

På onsdagen är det kalas för kusin Isabella som fyller 2 år. Och det krockar med dopsamtalet vi måste ha med prällen. Då ska vi gå igenom hur vi vill lägga upp allt o så. Hoppas det är snabbt överstökat så vi inte missar mycket av kalaset.

På torsdagen ska min svåger Niklas tatuera sig för första gången. Spännande! :) Han ska göra Linnéa och Isabellas stjärntecken samt namn på armen, vet inte om det är bestämt vart på den än.
Då ska vi dit och kolla på hans plågade min. Mohahaha!

På fredagen ska Robban fortsätta med sin sleeve på överarmen. Ska bli kul att se lite mer än bara linjer på den där Hanya-masken han har börjat med.
Passande nog gör han det samma dag vi kommer ha det som stressigast inför dopet. Dagen innan! Inte mycket att göra. Han får göra så mycket han hinner med innan han måste vara hos Hasse på No Fear Tattoo.

På lördagen är det Vilmers stora dag. Då ska han vara på sitt bästa humör, ta emot alla sina gäster, döpas och troligtvis få lite fina presenter.

Och sist men inte minst på söndagen ska jag på Madonna!!!! Som jag har längtat och väntat!!!! Blir lite nervigt att gå ifrån Vilmer men det kommer nog gå kanon. Hans pappa kommer ta minst lika bra hand om honom som hans mamma. Bara han själv behåller lugnet :)

Undrar om man inte ska ta och klämma in Powerboat P1 Championship på söndagen också. Hade vart kul att se dom när man ändå har chansen.
Då får vi och inhandla ett par sådana här

 

Jisses, blir helt slut när jag läser allt detta. Tar en dag i sänder tror jag :)

Sammanfattning från vår minitripp

Fasen...har försökt lägga till text till bilderna, men något kruxar.  *sliter mitt hår*
På bilderna  är iaf Vilmer, kusinerna Linnéa och Isabella, moster Camilla och morbror? Niklas, mormor och morfar samt mamma Malin :) Ni får lista ut sjäva vem som är vem helt enkelt. Pust!


Vilmer med morfar och Niklas
 Kusin Linnéa Kusin Isabella älskar godis  Vilmer myser med sin kusin Vilmer sover gott i stickkojen (dagen innan bajshistorien) Vilmer är en relaxad kille på semester (kolla in handen i fickan) Vilmer myser med moster Camilla och mormor filmar (fikar på vandrarhemmet) Jag är så go go go på mornarnaKusin Isabella är ute efter tårtan Vilmer med mamma, kusin Linnéa med sin pappa Niklas Vilmer med mormor. Så fina!

Så här mysigt hade vi det!


Bajs

Kom alltså hem igår från vår lilla tripp. Jisses va trött jag var! Stackars ensamstående säger jag bara! Jag var helt slut efter bara några dagar ensam men Vilmer. Iofs passade ju mamma eller någon av dom andra honom när det ar något jag behövde göra men ändå.
Som vi längtade efter pappa. Och som han längtade efter oss... eller efter Vilmer iaf! Jag fick inte ens en puss när han mötte upp oss på parkeringen utan han skyndade sig till Vilmer som satt i framsätet och sov.

Stackars liten har har ju haft problem med magen ett tag. Han hade inte bajsat på nästan 6 dagar då det kom en rejäl laddning i måndags kväll. Va skönt tänkte jag! Nu slipper han besväras mer av det. Men efter jag hade somnat honom (var på middag i min svågers föräldrars båt) i stickkojen hörde vi kort därpå gråtande där innefrån. Vilmer hade vaknat och grät nåt fruktansvärt. Hans skrik blev bara högre och högre. Till slut skar det i öronen på mig och jag började få panik när jag inte lugnade sig. Tårarna sprutade, snoret rann och han var genomsvett, såväl jag.
Till slut började jag också gråta. Hade aldrig sett honom så här hysterisk förut. Jag tyckte så synd om honom, och att jag inte kunde trösta honom var så hemskt.
Efter en stund som kändes som en evighet kom min syster in i stickkojen (som kändes klaustrofobisk och fruktansvärt varm vid det tillfället) och frågade om inte hon skulle hjälpa mig över till deras båt med Vilmer så jag kunde få lite lite lugn och ro.
Hon tog Vilmer och bar över honom och jag tog mina saker och mamma följde med mig. Gud va jag grät! Usch!
Väl i deras båt verkade det som Vilmer lugnade sig en litet snäpp hos Camilla. Kanske var som hon sa. Att man behöver bryta mönstret så dom kommer av sig.
Fick efter en stund honom att äta och efter det så var allt kolugnt. Han somnade och sov som en stock. Jag satt kanske 1 timme i deras båt utan att knappt vågra röra mig för jag trodde det skulle sätta igång igen men icke. Han sov när jag bar honom till bilen och satte honom i bilstolen. Och han sov när vi plockade ur honom ur bilen vid vandrarhemmet vi bodde på och även när jag bäddade ner honom i sängen. Inte en min rörde han under hela tiden. Stackars liten! Han var totalt slut.
Tror att det var efter han fått bajsat som magen körde igång igen på honom och han fick rejält magknip.
Dagen efter när han vaknade var han sig själv igen! Såå skönt! Dessutom kom det världens laddning igen på förmiddagen.

Aldrig trodde jag att man skulle bry sig så mycket och bli så glad över bajs. Skumt!


Minisemester

Imorgon drar jag och Vilmer iväg på en oplanerad liten minitrip. Mamma och Kai ska åka till Hamburgö för att hälsa på syster Camilla med familj som är på båtsemester. Dom ska sova på vandrarhem då det blir för trångt o båten med barn och allt. Jag blev så sugen på att åka med och tur nog fanns det fler sängar i deras rum. Jippi!
Så det blir till att hetspacka och duscha nu ikväll.

Idag har familjen vart runt istan i affärer. Var första gången istan på eeeeevigheter.

Ne, nu hinner jag inte skriva mer. Måste fixa allt innan det e natten.

Skriver mer när vi är hemma på tisdag igen!
 

Vilmer börjar bli stor



Idag har Vilmer suttit i stol för första gången. Det tyckte han var väldigt kul. Tror det är dags för oss att köpa hem en nu.

Klicka på bilderna för att göra dom större

  Först såg han fundersam ut och undrade vart han hade hamnat

 Sen blev det lite roligt

 Sen blev det jätteskoj

På vägen hem såg jag denna stackare på en trottoar. Var bara tvungen att fota den. Han såg uppstoppad upp, kan inte ha legat där särskilt länge. (Robban tyckte det var äckligt och undrade varför jag tagit kort på den)



 Vilmer satt o kikade i selen på väg hem från mormor, men efter en stund såg han ut så här


Jaha...

Nehe, det bidde ingen promenad för oss idag. När vi väl var på väg ut vaknade lilleman och jag insåg att det var dags för både mat och blöjbyte. Så det var bara att snällt ställa sig i hissen och åka tillbaka upp. Robban var ju ändå på väg hem med bilen så vi kunde ju lika gärna åka och kika i affärer.
Sagt och gjort.
Jag och Vilmer drog iväg och kom hem med inte mycket mer än

en nappbox från Cult Design som jag har gått och dreglat efter :) Den är sååååå söt!
 
Fast dom hade inga lock till den i den affären, konstigt nog. Så jag får gå och leta efter det i någon annan affär.
Det finns även en lampa i samma kollektion som Vilmer (jag) bara måste ha! Fast den kostar en slant tyvärr.

Sen blev det bara en bh till mig och servetter till Vilmers dop.  Försökte leta efter en klänning till mig att ha på dopet men det var torka på fronten. Får ta mig in till stan någon dag och leta istället.

Hatar blåst

Det är värdelöst när det blåser ute. Jag vill hellre att det regnar än blåser. Regnet kan man ju skydda sig emot men inte blåsten.
Har ju inte varit ute och gått på flera dagar nu. Får ju abstinens! Och imorse tog tog Robban bilen till jobbet, just för att det blåser. Så vi kan ju inte åka nångonstans heller. Velar inte runt på bussar och vagnar med Vilmer. Hatar kollektivtrafiken :) Den tar jag bara när jag måste!

Nej, men vi kanske får ta på oss ett extra lager kläder och traska ut i stormen. Kan ju vara bra med lite motvind när man vill gå ner i vikt.

Hejs!

Köporgie

Idag mådde Vilmer mycket bättre så vi gav oss iväg till Market Media som min svåger säger. Vilmer trivdes mycket bra i hans snajsiga Beco Butterfly, och satt och kikade på allt som hände omkring honom.
Vi var på jakt efter en videokamera, då vi inte har någon. Fick låna mamma och Kais men efter 2månader var det änna dags att lämna tillbaka den.
Sen var vi "tvungna" att ha en nya liten kamera. Vår gamla sen -04 är inte mycket att hänga i gran, dessutom kan jag/vi (mest jag som tar kort) inte släpa med sytemkameran vart jag/vi än ska.
Det sista vi ...förlåt...jag krävde var en blender. Har velat ha en i tusen år. Den gamla vi har är rätt trött och orkar inte köra runt frusna bär och is utan fastnar och till slut luktar det bränt om den.
Så detta kom vi hem med:

Klicka på bilderna för att förstora
  En Sony DSC-W230 12,1 megapixel 3"lcd,  Carl-Zeiss objektiv med 4x optisk zoom


 En Sony DCR-SR37 60 GB HDD Carl-Zeiss objektiv med 60x optisk zoom 2,7"lcd

 En OBH Nordica Piano Black Blender OBS!!  Mååååååånga smoothies kommer göras i denna. MUMS!!


Tog några bilder med den nya kameran förut. Här är lilleman i några av hans nya kläder. Myyycket stilig grabb om jag får lov att säga det själv :)




Dom snygga kläderna är alltså dom nya shortsen och hängslebyxorna från PoP och skjortan är från H&M
Sikken blivande fotomodell vår son är ;)


Lördagsmys och hängig son

Det är en sådan riktig sittainneochmysa lördag idag :) Det tycker jag om. Dessutom är Robban ledig imorgon! Tjoho!
Just nu ligger han och Vilmer och sover tillsammans i sovrummet. Vilmer har fått feber och är väldigt hängig och ledsen för minsta lilla idag. Han vaccinerades ju igår. Första sprutan (i högra låret) gick rätt bra. Då gnällde han bara lite. Men när han fick den andra (i andra låret)gallskrek han. Usch vad vi tyckte synd om honom då! Efter en liten stund i min famn lugnade han sig lite och sen var han som sig själv igen. Fast senare på eftermiddagen började han bli kinkig.
Marias kalas sov han sig mest igenom, i min famn. Ändå åkte vi inte hem förrän vid 23:30, med pappa Robert rejält fylld med rosévin :)

Nu håller jag på och laga goemiddag. Fläskfilé med potatisgratäng, rödvinssås och sallad till. Mums! Har även fixat lite annat gott till ikväll!
Var iväg på Frölunda Torg förut för att köpa Panodil till lilleman. Väl där fastnade jag på Polarn & Pyret och kom ut med ett par skitsnygga mörka hängslebyxor och  ett par beiga shorts till Vilmer. Tvättar kläderna just nu men jag ska lägga upp en bild på dom sen.
Och på hemvägen "råkade" jag köra till Kungsstens godisaffär och kom ut därifrån med cola, chips, en rejäl godispåse och Yes Man med Jim Carrey.


                                                           SUGEN?

Grattis syster Maria!!

Massa grattiskramar till min storasyster Maria som fyller år idag! Den fuskisen brukar alltid har tur med fint väder på sin födelsedag. Fast hon brukar inte ha tur med gäster. Väljer man att fylla år mitt i sommaren får man räkna med att folk är bortresta ;)

Så här glada var vi för två år sedan på hennes dag. Hoppas vi kommer vara lika glada idag! :)




Och som sagt, nu håller vi tummarna för att Vilmer klarar sin vaccination bra idag!


Underbara foton

Satt igår och kikade på Anne Geddes foton. Hon tar helt underbara kort på bebisar med olika teman.

Hennes strävan enligt henne själv är att i varje bild fånga det vackra, rena och äkta hos små, små barn samtidigt som hon vill förmedla det budskap som driver henne: att varje barn behöver omtanke, trygghet och kärlek.
Jag bara älskar dom!



3 månader

Idag är Vilmer 3 hela månader! Grattis lilla älsklingen!  Tiden går alldeles för fort!!

Imorgon är det dags för lillfisen att få sin första vaccinationssptruta. Håller tummarna för att han inte kommer få ont! 

Så här fin var han på sin 3-månadersdag, i sin nya pyjamas och med sin bästa vän (innan det var läggdags)





Här kommer en gammal goding!

Fast det är väl troligtvis bara jag och 1 till som läser här som fattar grejen :)



Kattskrälle!!!!!!

Skulle ju lägga mig i tid idag så får jag inte in Iris. Blir tokig på den katten! Hon gör aldrig som jag
vill ;)



Kris i garderoben

Skulle vilja handla mig lite nya kläder. Jovisst jag kommer ju i det mesta av mina gamla kläder men lite nytt skadar inte direkt. Shoppandet har änna stått still sen nånstans början/mitten av graviditeten fram tills nu när jag nästan är mig själv. Behöver allt från shorts, jeans, t-shirts, kjolar och kanske någon klänning. Ojojoj! Det kan bli dyrt!
Vill gäääärna ha mig ett par ljusa chinos. Har gått o dreglat över ett par såna sen tidigt i våras. Men då var man ju stor som ett hus så då var det ju bara att lägga ner den tanken.
Sen är det kris på solglasögonfronten. Det blev aldrig några nya förra året så det är verkligen dags nu!!!
Hittade en kul sida med solbrillor för den som tycker om gamla modeller från -70 -80 och -90talet
http://www.sovintage.se/
Luvtröjor kan man inte har för många heller enligt mig. Lätt det bästa och skönaste plagget.
Har hittat en Nikita som jag ska gå på jakt på


Sen måste jag ha en nya klänning till Vilmers dop. Fast det är ju inte akutbehov just nu. Fast det är ju skönt att slippa tänka på sånt när det närmar sig.

Måste alltså in till stan någon dag. Dels för tröjans skull. Dels för det finns så grymt mycket roligare affärer med barnkläder där inne. Nu är ju det oftast i dom lite större storlekarna det börjar bli roligare/coolare kläder man kan ju alltid köpa och lägga undan :)
Älskar NovaStar och bara väntar på att Vilmer ska kunna ha deras kläder.  Tror deras storlekar börjar vid 74 eller 80. Och det är ju ett litet tag tills han kan ha det. Nu har han ju bara 62, på väg mot 68.
 
 Sååå snygga kläder!

Har även hittat ett par skor jag vill köpa och lägga undan till lilleman, fast på Junkyard.se var dom slut i dom minsta storlekarna. Vill ju inte köpa ett par som vi får vänta med tills han är typ 6 år. Men det finns ju alltid Hollywood inne stan. Där säljer dom skateskor till barn.


Får smöra lite för pappa Robban imorgon så vi kan åka in till stan tror jag :)

Myspys

Några av mina myslåtar


 

På promenad

Var precis på en kort promenad. Har ju inte fått använda vår snygga bärsele så mycket än, och Vilmer måste ju vänja sig vid den. Vi ska ju till Ullared i början på augusti. Då gäller det att han kan/vill sitta i den en längre stund utan att bli tjurig.
Ja, vi tog iaf en kort pomenix; slängde skräp vid parkeringen och matade änderna med lite bröd vid vår damm. En lagom tur för gubben. Gällde att hålla sig nära ifall han skulle börja skrika som en tok :)
Jo, Astrid och Iris var också med som ni ser :)

Jag och gubben  Katterna var med
Änderna  Vilmer försöker ta kort på sig själv o änderna


På vår promenad i förmiddags gick vi i slingan (rövbackarna) och jag var bara tvungen att fota "nappträdet"
Nappträdet är ett träd som är "känt" ute i våra trakter. Dit går alla barnen när dom ska sluta med sina nappar
och hänger upp dom i trädet.  Om några år står vi väl där med en liten tjurig grabb som inte vill lämna ifrån sig sina ;)
Hade bara min mobil så man kanske inte ser dom så bra tyvärr.



Kul reklamfilm

Såg ett you-tube klipp på en annan blogg var helt grym. Den hade min systerdotter Linnéa garanterat gillat.


Ipod

Hoppas ni har märkt att jag har en Ipod till er tjänst på bloggen. På den kan ni lyssna till lite schysst musik. Kommer lägga till/ta bort/byta ut låtarna som är där med jämna mellanrum.


Tjohoo!

Mamma Malin kommer i sina favortjeans. Mina älskade mörkblå G-Star. Fast dom sitter ju inte som ett smäck riktigt än fast det är ju ändå på gång. Kanske är lite fixerad vid min vikt just nu. Men har man gått upp 25 kilo i vikt vid sin graviditet som jag, och var svullen till oigenkännlighet i ansiktet så känner man sig inte så fräck kan jag lova. Var så illa att jag helst undvek att träffa folk. Kändes som dom blev så chockade av att se mig sån. Det var gräsligt jobbigt! Det var nästan värre än smärtorna jag hade i kroppen. Mådde/mår illa när jag ser kort på mig själv från slutet av graviditeten.
Menmen.. som tur är det över nu och äntligen börjar jag känna mig lite som mig själv igen.  Den 22e juni hade jag 4 kilo kva till "inskrivningsvikten". Ska väga mig den 22e juli igen för att se om nåt hänt sen dess. Bara att kämpa på i rövbackarna i slingan.
Heja Malin!!!

Idag mår Vilmer märkbart bättre i magen! Det är också värt ett Thohoo!! Han somnade gott i soffan hemma hos Maria, Calle o Julia idag när vi grillade hamburgare. Inget skrik och gnäll idag. Fast han vaknade iofs efter en stund... som han alltid gör när vi inte är hemma. Konstigt att en sån liten kotte känner av att han är någon annanstans. Men när vi kom hem för 1 timme sen somnade han om gott efter jag fått ur honom ur bilbarnstolen och av med tröja o mössa. Sköönt!
Då kan jag sitta vid datorn och nörda mig lite. Kanske kan få bloggen lite roligare.

Så här tuff e Vilmer nu i sin nya tröja o mössa



Gött mos

Har börjat göra om bloggen lite så den blir lite snyggare. Har precis börjat fatta hur man gör, så den kanske byter skepnad 1 eller 2 ggr innan jag är klar!

Se vad man lär sig på gamla dar!
 

Test

Kollar om jag kan länka ett you-tube klipp


Ännu en dag

med magknip för Vilmer. Fast det har inte vart så tufft för honom ikväll. Fick honom att somna vid 19, men sen började magen bråka redan efter 20 min eller nåt. Då kunde han inte somna om. Vid 23 fick vi somnat honom ordentligt. Fast jag hör hur det knorrar inne från sovrummet hela tiden. Han kanske förblir sovande för han känner att pappa ligger och snarkar bredvid :)

12 veckor av ♥

Idag har vår lille fis blivit 12 hela veckor. Tiden går så sjukt fort! Tittar på kort från när han föddes och först då ser man hur mycket han har vuxit. Hjälp! Tycker redan att det går för fort!
Lillefis 1 dag gammal

Märkte imorse när vi bytte blöja hur han vill rulla över till höger sida. Fast han hamnar i ett läge där hans lilla axel stoppar honom från att rulla över till mage. Det är så otroligt häftigt hur han utvecklas och lär sig nya saker hela tiden :)

Detta blir ett kort inlägg idag. Måste gå och lägga mig. Jag är helt slut efter två dagar av magknip hos Vilmer. Tycker såå synd om honom när han har så ont. Speciellt när äntligen magen verkar lugnat ner sig och hans börjar somna, då drar det igång igen. Åh gud va ledsen han blir då!  Han skriker något fruktansvärt. Skär i hjärtat på mig när han har så ont. Sen har han flera gånger skrikigt och gråtit, för att sen lugna ner sig och tittat på mig eller Robban med sina stora ögon och gett oss ett litet leende om vi säger något eller ler mot honom. Stackars liten! Han vill ju så gärna vara en glad liten kille.
Och inte vet jag varför han har så ont. Jag har inte ätit något konstigt som han borde reagera på. Det enda jag är orolig över att det kan vara är vanlijyoughurten jag äter varje morgon. Fast det har jag ju gjort länge så det borde inte vara det. Hoppas iaf att Vilmers magsmärtor är över imorgon.


Abstinens

Tycker det är grymt jobbigt att jag inte längre kan ladda musik. Det är ju lika livsviktigt med ny musik för mig som luft. Jag har ju Spotify fast det är ju inte samma sak. Vill ju kunna bränna skivor att ha i bilen. Nu har samma gamla trötta skivor snurrat allt för länge där. Får väl börja köpa skivor igen. Undrar vem som ska finansiera det?

Fått mig en ny favoritlåt: Mando Diao - Gloria   < Miiiiikett bra!
http://www.youtube.com/watch?v=b3NOCEKTzAU 


King Of Pop

Sitter o kollar på Dangerous Tour från -92 med Michael Jackson. Får gåshud av att höra alla låtarna. Och innan det minnesceremonin från LA. Kom en del tårar måste jag erkänna. Speciellt när hans dotter talade om hur mycket hon älskade sin pappa. Gränsen mellan det vackra och osmakligeheten i minnesceremonin är nästan hårfin enligt mig. Att MJ själv ligger i en kista inför 20 000 personer däribland släkt och vänner i en stor arena är ju sjukt egentligen. Fast det bevisar väl hur stor han var/är.
Thriller albumet har ju sålts i mer än 104 miljoner ex är väldens mest sålda album... utan att någon är i närheten av det. Det är stort!



Ett till sommarminne a la 2008

En kväll på Peacock Hamngatan som innehöll på tok för mycket rosé för att klara av jobbet dagen efter :)










7 kilo kärlek

Japp, det är bekräftat. Vår lille son är verkligen en liten tjockis. Han väger nu 7015g och är 62,5 cm lång och är bara 2 ½ månad gammal. Massa Vilmer att älska! :)
När jag var 3 månader vägde jag 6740g och var 62 cm lång. Och vi har tyckt att jag var tjock när jag var liten. Vilmer kommer nog slå mig med hästlängder misstänker jag.

Vi var på Högsbo 421 nu på kvällen och handlade på Ica Maxi. Passade på att smita in i deras fattiga utbud på klädaffärer. Men jag jag lyckades komma ut med lite kläder till lilleman. Två coola skjortor och en v-ringad tunn långärmad att ha över skjortor på H&M, en randig body på Lindex och en solhatt, en pikébody och ett grymt mörkblått "träningsset" med stjärnor på ärmarna och benen. Vet inte om byxorna kommer användas så mycket men tröjan var skitcool.
 

Sötsug är djävulens påfund

Sitter här och frossar i godis. Den senaste veckan har vart helt upp och ner. Har stoppat i mig allt möjligt och knappt rört på mig. Men iofs är det värmens fel. I båda fallen. Värmen har gjort att jag ätit glass, suttit på en strand och fikat och värmen har gjort att jag och Vilmer inte kunnat gå ut på våra långpromenader.  Men imorgon är det nya tag som gäller. I båda fallen :)
Märktes redan idag att Vilmer trivs bättre., nu när det är svalare ute. Han är återigen den lille glade killen som han brukade va innan hettan slog till.

Det var så gött att komma bort ett par dagar hemifrån i helgen. Låg på en strand och göttade oss, jag och Vilmer, med mormor, morfar, moster Maria och kusin Julia. Vilmer va en riktigt go kille som låg och sov någon timme båda dagarna så morsan fick sola sin bleka mammapluffsiga kropp. Haha!
Det enda som saknades var pappa Robert. Och han hade lika mycket abstinens efter oss, eller ja, Vilmer iaf ;)
Beach 2009
Vilmer tar självporträtt till bloggen.

Det var iaf otroligt mysigt där nere. Hade gärna varit där en hel vecka. Det märktes att man var nere i Skåne. Dom fina stränderna, husen, alla vackra blommor längs alla tomter.
Längtar tillbaka till förra sommaren då jag och darlingen bilade genom Sverige till Öland, Österlen, rundade Skåne och en avstickare till Köpenhamn innan hemfärd. Österlen är lätt den vackraste plats jag vart på i Sverige. Måste göra om den resan när lillefis är lite större. 

 Stenshuvuds nationalpark vid Kivik Samma igen Vackra Skåne Finaste paret :) Äppleodlingar i Kivik En kall drink i ett svettigt Köpenhamn 

Vi var ju även på Vilmers blivade bästis dop igår. Det var uppe i Skepplanda, på vischan;) , och det var vaaaarmt förutom i kyrkan där man fick svalka för första gången sen typ midsommar. Dopet var fint och gick smärtfritt. Inga skrik, från varken Elliot som döptes eller Vilmer som var åskådare. Han kanske darrade av skräck innför vad som komma skall ;)


Imorgon är det dags Bvc igen. Spännande att få reda på vad biffen väger då! :)

Kortsemester

Hej svejs! Nu drar jag, Vilmer Vildmus, Maria o Julia ner till mamma o Kai i Torekov ett par dar. Skönt att komma hemifrån fast det är inte kul att Robban måste vara kvar hemma och jobba.

Fast som sagt kommer åker vi ju hem på lördag igen då vi ska på lille Elliots dop kl 14.
Fick shoppat mig lite nya kläder tills dess. Har saknat att köpa kläder som fan under graviditeten och nu dom första månaderna. Men nu kan man ju iaf köpa lite saker som man kan fortsätta att ha. Jeans får jag nog vänta ytterligare nån månad innan jag kan köpa.
Detta är iaf min outfit till lördag. Skorna är än så länge grymt obekväma men jag har försökt traska runt i dom lite här hemma idag. Kommer väl behöva göra det torsdag och fredag också. Ajaj! Fötterna är ännu inte sig själva efter graviditeten.


Fortsatt hett o soligt

Men idag blir det inget Fiskebäcksbad för oss. Det är alldels för varmt för Vilmer när det inte fläktar nåt. Så vi söker oss(Vilmer)  till skuggan på syrrans altan istället. Men mina ännu bleka ben får vara i solen. Har aldrig haft såhär ojämn och konstig solbränna som i år.

I eftermiddag ska vi hälsa på vår älskade gamla morfar. Och efter det blir det grillning hos Bolke. Min (och Robbans gamla) arbetskamrat. Ska passa på o bada i hans pool som han har skaffat då. Gött! Vill också ha en trädgård med pool!! Nångång vinner man väl på lotto. Typ 124 miljoner eller så hade vart lagom.


Det bara fortsätter

Värmen tar aldrig slut. Hur blev det såhär? Det är görhärligt men jag tycker så synd om Vilmer. Han mår verkligen inte bra av detta. Han är jätteledsen om dagarna. Bara sent på kvällen när vi har vidöppna fönster som hans verkar ok.
Iofs är en väldigt glad prick om mornarna. Då snackar han väldigt mycket med sin mamma och ler världens vackraste leende varje gång man frågar honom nånting eller sjunger en låt. Speciellt Imse Vimse Spindel :)
Nu har han blivit en hejare på att daska till leksakerna i babygymmet. Och inte längre så där ryckigt som innan utan nästan med lite precision och försiktighet. 
Dessutom har han börjat stödja på benen när man har honom i knät, och "hjälper" till med huvudet när man drar upp honom till sittande från liggande. Det är så häftigt att det kommer så mycket nytt hela tiden.

På torsdag ska Vilmer på sin andra resa. Då ska vi hälsa på mormor och morfar nere i Torekov i deras stuga dom har hyrt. Ska bli mysigt att komma hemifrån litegrann. Det är bara så tråkigt att Robban måste vara kvar hemma då han jobbar :(  Fast vi åker ju hem redan på lördag igen eftersom vi ska på lille Elliots dop då.

Vilmers dop ska vi ha den 8 augusti hemma hos mamma o Kai. Blev lite för många inbjudna egentligen men det blir nog bra i slutändan. Mamma och Kai har ju en stor och bra altan och så får väl folk sitta inomhus också.
Har suttit och slitit själv med inbjudningskorten. 26 st. Det tog lite tid men det var väldigt kul också!






RSS 2.0