Vatten är det absolut roligaste att leka med


Eurovision Song Contest

Är faktiskt förvånad över att jag redan tyckt ett flertal låtar varit hyffsat bra i tävlingen. Vanligtvis brukar jag spy galla över nästan alla bidrag.
Än så länge har 22 låtar spelats och självklart är Saade bäst men rösta på honom går ju tyvärr inte.
Jag tror däremot stort på Blue från England. 
Annars är Finland och Ungern bra hittills. 

Uhhhhääää...nu kommer det sämsta av dom sämsta. Moldavien! Man kan ju undra hur deras andra bidrag lät när detta vann?? Hjälp!


Imorgon är det kalas för Julia som fyller 3 år. Vart tar tiden vägen??
Och förra helgen fyllde Linnéa 7 år! 7 år!!! Jag tyckte inte det var längesedan hon föddes :)

Isabella har haft vattenkoppor och blev frisk till förra helgen. Eftersom inte Linnéa har haft det har vi bara väntat på att hon också skulle få det.
Typiskt nog har vi inte träffat dom sedan kalaset förra helgen och just idag var vi hemma hos dom. Och just idag bröt vattenkopporna ut på Linnéa. Så nu vet vi väl vad vi har och vänta oss om ett par veckor.
Visst det är väl bra att Vilmer får det innan han blir så stor men det är surt med två veckors VAB när man redan har det knapert. Sedan ska vi ju till Astrid Lindgrens värld den10e juni och det gäller ju att han är frisk tills dess.
Det brukar ta drygt två veckor innan det bryter ut och två veckor tills man är frisk! Hjälp!
Menmen...vi får väl se vad som händer med det.

Vad har annars hänt i veckan....
Vilmer klämde sin högra tumme i ytterdörren på förskolan i tisdags vid lunchtid. Så jag fick snabbt åka och hämta en hysteriskt ledsen liten kille med väldigt svullen tumme och vara hemma med honom på onsdagen. På torsdag morgon var han helt ok i den så då fick det förskola och jobb för oss igen.

Jag har faktiskt kommit ut och powerwalkat flera gånger denna veckan. Jätteskönt att röra på kroppen! Hoppas jag kan hålla uppe detta nu. Har även satt ett godis och chipsförbud på mig. Mina stora laster! :/ Nu har jag slappat allt för länge.

5 maj

Ska försöka påminna mig själv om att filma Vilmer lite imorgon så ni får höra hur mycket han snackar nu. Det tar aldrig slut.
Det måste vara förskolan som har påverkat honom för talet har verkligen exploderat på kort tid.
Varje ny dag är nästan roligare än den innan bara för allt man får höra honom säga och göra.
Numera kan han t.o.m skämta.

I helgen när vi var på väg upp till Grötö skämtade han så vi höll på att garva ihjäl oss.
Jag sitter och kör och som Vilmer sitter bredvid mig tittar ut genom fönstret och säger plötsligt "Bäää".
"Var det ett får där?" frågar jag då?
"neeeee" säger Vilmer då med en tillgjord röst (som sa typ: gick du på den lätte?) och kastar huvudet bakåt och garvar. =)
Han är grym vår lille korv!

Glömde visst att skriva att hela familjen var på Grötö i lördags. Vi hade en heldag hos Robbans kompis Martin, hans flickvän Charlie samt Martins föräldrar.
Och visst fick man beviset på att man vart ute mellan 11 på förmiddagen till 19 på kvällen. Jag var sönderbränd som en kokt kräfta. Var så stressad innan vi åkte att jag glömde smörja in mig med solkräm.
Men trevligt hade vi!Veckan som gått!

Har varit en rätt så tråkig och händelselös dag idag.
Har vabbat idag och tagit hand om en febersjuk liten kille. Tack och lov är det inget mer än feber än så länge. Håller tummarna att det inte blir något mer utav det.
I förrgår när Robban hämtade Vilmer från dagis var han lite trött och grinig så han fick sova tidigt. Igår var han bra hela dagen fram tills jag kom och hämtade honom efter vilan på förskolan. Då satt han i knät på sin fröken i sandlådan och ville inte alls gå därifrån. Kände även att han var varm.
39 graders feber visade det sig när vi kom hem.
Så som sagt har han och jag varit hemma idag och bara dragit runt i pyjamas och mysbyxor.
Mamma, som egentligen skulle hämtat Vilmer på förskolan idag, kom förbi en sväng efter jobbet på fika.
Annars har det varit en fantastiskt spännande eftermiddag och kväll. Jag har dammsugit, tvättat golv, polerat fönster, tvättat 5 fulla maskiner.
Vad Robban har gjort. Han har jobbat hela dagen för att sedan jobba beting och nu sover han tungt i soffan.
Själv jobbade jag beting i tisdags och kom hem som ett vrak. Det märks att jag inte är van vid övertidsarbete längre. Men vad gör man inte för lite extra pengar?!

I måndags hade jag och Vilmer vår lediga dag och den spenderade vi först på bvc på 2 årskontroll.
Stora killen väger nu 12,9 kg och är 88 cm lång.
Efter kontrollen åkte vi till ett lite kylslaget Slottsskogen och hälsade på alla djuren och åt lunch. Lagom till när Vilmer skulle sova åkte vi hem till mamma och Kai för en liten fika.


Hoppas verkligen Vilmer blir bättre till helgen. Ska ju vara fantastiskt väder och det är ju inte kul att behöva vara inne då :/RSS 2.0