Eurovision Song Contest

Är faktiskt förvånad över att jag redan tyckt ett flertal låtar varit hyffsat bra i tävlingen. Vanligtvis brukar jag spy galla över nästan alla bidrag.
Än så länge har 22 låtar spelats och självklart är Saade bäst men rösta på honom går ju tyvärr inte.
Jag tror däremot stort på Blue från England. 
Annars är Finland och Ungern bra hittills. 

Uhhhhääää...nu kommer det sämsta av dom sämsta. Moldavien! Man kan ju undra hur deras andra bidrag lät när detta vann?? Hjälp!


Imorgon är det kalas för Julia som fyller 3 år. Vart tar tiden vägen??
Och förra helgen fyllde Linnéa 7 år! 7 år!!! Jag tyckte inte det var längesedan hon föddes :)

Isabella har haft vattenkoppor och blev frisk till förra helgen. Eftersom inte Linnéa har haft det har vi bara väntat på att hon också skulle få det.
Typiskt nog har vi inte träffat dom sedan kalaset förra helgen och just idag var vi hemma hos dom. Och just idag bröt vattenkopporna ut på Linnéa. Så nu vet vi väl vad vi har och vänta oss om ett par veckor.
Visst det är väl bra att Vilmer får det innan han blir så stor men det är surt med två veckors VAB när man redan har det knapert. Sedan ska vi ju till Astrid Lindgrens värld den10e juni och det gäller ju att han är frisk tills dess.
Det brukar ta drygt två veckor innan det bryter ut och två veckor tills man är frisk! Hjälp!
Menmen...vi får väl se vad som händer med det.

Vad har annars hänt i veckan....
Vilmer klämde sin högra tumme i ytterdörren på förskolan i tisdags vid lunchtid. Så jag fick snabbt åka och hämta en hysteriskt ledsen liten kille med väldigt svullen tumme och vara hemma med honom på onsdagen. På torsdag morgon var han helt ok i den så då fick det förskola och jobb för oss igen.

Jag har faktiskt kommit ut och powerwalkat flera gånger denna veckan. Jätteskönt att röra på kroppen! Hoppas jag kan hålla uppe detta nu. Har även satt ett godis och chipsförbud på mig. Mina stora laster! :/ Nu har jag slappat allt för länge.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0