Veckan som gått!

Har varit en rätt så tråkig och händelselös dag idag.
Har vabbat idag och tagit hand om en febersjuk liten kille. Tack och lov är det inget mer än feber än så länge. Håller tummarna att det inte blir något mer utav det.
I förrgår när Robban hämtade Vilmer från dagis var han lite trött och grinig så han fick sova tidigt. Igår var han bra hela dagen fram tills jag kom och hämtade honom efter vilan på förskolan. Då satt han i knät på sin fröken i sandlådan och ville inte alls gå därifrån. Kände även att han var varm.
39 graders feber visade det sig när vi kom hem.
Så som sagt har han och jag varit hemma idag och bara dragit runt i pyjamas och mysbyxor.
Mamma, som egentligen skulle hämtat Vilmer på förskolan idag, kom förbi en sväng efter jobbet på fika.
Annars har det varit en fantastiskt spännande eftermiddag och kväll. Jag har dammsugit, tvättat golv, polerat fönster, tvättat 5 fulla maskiner.
Vad Robban har gjort. Han har jobbat hela dagen för att sedan jobba beting och nu sover han tungt i soffan.
Själv jobbade jag beting i tisdags och kom hem som ett vrak. Det märks att jag inte är van vid övertidsarbete längre. Men vad gör man inte för lite extra pengar?!

I måndags hade jag och Vilmer vår lediga dag och den spenderade vi först på bvc på 2 årskontroll.
Stora killen väger nu 12,9 kg och är 88 cm lång.
Efter kontrollen åkte vi till ett lite kylslaget Slottsskogen och hälsade på alla djuren och åt lunch. Lagom till när Vilmer skulle sova åkte vi hem till mamma och Kai för en liten fika.


Hoppas verkligen Vilmer blir bättre till helgen. Ska ju vara fantastiskt väder och det är ju inte kul att behöva vara inne då :/Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0