Sötsug är djävulens påfund

Sitter här och frossar i godis. Den senaste veckan har vart helt upp och ner. Har stoppat i mig allt möjligt och knappt rört på mig. Men iofs är det värmens fel. I båda fallen. Värmen har gjort att jag ätit glass, suttit på en strand och fikat och värmen har gjort att jag och Vilmer inte kunnat gå ut på våra långpromenader.  Men imorgon är det nya tag som gäller. I båda fallen :)
Märktes redan idag att Vilmer trivs bättre., nu när det är svalare ute. Han är återigen den lille glade killen som han brukade va innan hettan slog till.

Det var så gött att komma bort ett par dagar hemifrån i helgen. Låg på en strand och göttade oss, jag och Vilmer, med mormor, morfar, moster Maria och kusin Julia. Vilmer va en riktigt go kille som låg och sov någon timme båda dagarna så morsan fick sola sin bleka mammapluffsiga kropp. Haha!
Det enda som saknades var pappa Robert. Och han hade lika mycket abstinens efter oss, eller ja, Vilmer iaf ;)
Beach 2009
Vilmer tar självporträtt till bloggen.

Det var iaf otroligt mysigt där nere. Hade gärna varit där en hel vecka. Det märktes att man var nere i Skåne. Dom fina stränderna, husen, alla vackra blommor längs alla tomter.
Längtar tillbaka till förra sommaren då jag och darlingen bilade genom Sverige till Öland, Österlen, rundade Skåne och en avstickare till Köpenhamn innan hemfärd. Österlen är lätt den vackraste plats jag vart på i Sverige. Måste göra om den resan när lillefis är lite större. 

 Stenshuvuds nationalpark vid Kivik Samma igen Vackra Skåne Finaste paret :) Äppleodlingar i Kivik En kall drink i ett svettigt Köpenhamn 

Vi var ju även på Vilmers blivade bästis dop igår. Det var uppe i Skepplanda, på vischan;) , och det var vaaaarmt förutom i kyrkan där man fick svalka för första gången sen typ midsommar. Dopet var fint och gick smärtfritt. Inga skrik, från varken Elliot som döptes eller Vilmer som var åskådare. Han kanske darrade av skräck innför vad som komma skall ;)


Imorgon är det dags Bvc igen. Spännande att få reda på vad biffen väger då! :)

Kommentarer
Postat av: Elin

Härligt med lite semester men tråkigt att det blev utan Robban. Låtar i alla fall som att ni hade det skönt!

2009-07-06 @ 08:59:26
Postat av: Carolina

Så mysiga bilder - härligt med semester! Vilmer är sååå söt! kram

2009-07-06 @ 21:08:32
URL: http://carolina1979.blogg.se/
Postat av: Sabrin - Mamma till Lovisa

Vilken ur gullig Vilmer du har :)

2009-07-06 @ 22:24:23
URL: http://lovisasmammma.blogg.se/
Postat av: real old tom

julia hälsar och tackar för en trevlig semester med son kusin, hon ber om ursäkt så här i efterhand för sitt dåliga natthumör. Puss från julia

2009-07-07 @ 11:19:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0