Kunde den inte ha väntat ett litet tag åtminstonde

Efter bara en liten vecka på förskolan har nu Vilmer åkt på en förkylning som inkluderar feber, hosta, snor, heshet(halsont?), matvägran och trötthet. Stackars liten!
Hade ju vart bra om han åtminstonde han hunnit med hela inskolningen och kanske någon vecka på sitt vanliga schema innan det bröt ut. Så han hade kunant komma in i sin nya vardag lite.... men icke.

Nu håller vi bara tummarna att det är något snabbt övergående så det inte behöver dröja för lång tid innan vi kan fortsätta med inskolningen.

Så idag har alltså jag och Vilmer bara lallat runt här hemma i pyjamas/myskläder. Inte myycket har blivit gjort. Nappen och snutten har varit ständiga följeslagare och det har varit mycket Bolibompatittande.
Vid 14-15tiden kom Robban hem från Norgetrippen. Dom hade haft det mysigt där uppe. Önskade att vi hade kunnat vart med.
Vilmer fick försenade julklappar och blev väldigt glad över dom. Iaf den lilla traktorn och Duploflygplanet med tillhörande gubbar. Kläderna från Novastar ägnade han inte en blick åt. Dom var det istället mamma som blev lyrisk över ;)
Ett par grå mysbyxor, en kornblå långärmad med dragkedja och en grön vårmössa =)
Tack ska ni ha farbror Jim och Tove. Ni är på tok för givmilda!!

Strax innan 18 förberedde vi Vilmer för sängen för det var inte mycket ork kvar i vår lilla hjälte.


Nu hoppas vi på en lite bättre dag imorgon!

Godnatt!


Kommentarer
Postat av: Elin

Krya på dig Vilmer!! Kram Noel & Elin

2011-01-17 @ 21:08:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0