Sol igen!

Var idag vid en liten undangömd pärla ute på Näset. Ett litet bad med lekplats, kiosk, toa, strand och brygga med trampolin och hör och häpna. Det var i stort sett tomt där. Men den stora anledningen till att det var relativt tomt där var nog pga av kostnaden för att gå in. 50:- pp. Jojjomensan. Så blir det när det är privatägd mark.
Sen finns det ingenstans att parkera men vi fick lånat parkering hos en arbetskamrat som bor där nere. Som även berättade om denna lilla mysiga badplats för oss.
Det funkar ju nångång då och då att åka dit men i längden blir det ju för dyrt. Synd, eftersom det var så lugnt och skönt där!


Imorgon ska det ju bli fint väder igen, så någonstans får vi väl ta vägen. Undrar om man inte ska åka ut till någon ö då?!

På onsdag bär det iväg på en liten minisemester med båt.
Vi kör upp till Hamburgsund för att möta upp Camilla, Niklas med barnen, Niklas föräldrar och bror med sambo.
Vi kommer bo med Jonas och Jenny i deras Bavaria 30. Där finns det gott om plats. Blir lite för trångt att bo med Camilla och dom eftersom dom har barnen och massa annat som tar plats.
Blir där tills på fredag eftermiddag kväll.
Hoppas vi får lite solsken och inte bara regn på oss.
Gör väl bäst i att packa regnstövlarna till Vilmer.

Appropå Vilmer så har vi den grinigaste ongen i Sverige just nu. Någon som vill bjuda en slant på honom? ;)
Nej, det är ju självklart jättesynd om honom då 2 (4) kindtänder är på väg på honom. 2 börjar synas i underkäken + att det är väldigt svullet vid två i överkäken. Stackars barn!
Så nu är alltså nr 10 och 11 på väg ut och 12+13 är väl på gång. Dom kommer tätt på honom.
Tack och lov att man slipper tandbrytning såhär på gamla dar!


Kommentarer
Postat av: annas Perssonliga

Hej!

Kul med massa roliga semesterplaner :) Den där stranden lät urmysig! Helt klart värt en peng nån gång ibland... när vi var i Frankrike för många år sen var vi på en supertrevlig privat strand vid havet. Där kan jag säga att det verkligen var värt varenda krona!! Mycket mindre folk o superfräscht!!



Jag hade inte heller suttit så mycket vid datorn om Crille också varit ledig.... nu blir det till att drömma sig bort i alla andras semestrande och tänka att fotbollen inte är för evigt...



Vill du byta till dej en tjurig 3,5 åring som säger emot hela tiden?? Hon har sina goa stunder och skulle nog trivas som fisken i vattnet på båtsemester :)



Kramar

2010-07-27 @ 14:00:09
URL: http://annasperssonliga.blogg.se/
Postat av: Jennie

Ja visst är det härligt att kunna semestra på hemmaplan då vädret är som det är nu =). Första delen av semestern har vart väldigt lyckad.

Det verkar som att ni också har det bra =), inte bara av texterna att dömma utan bristen på inlägg ;)! Självklart blir det mindre skrivet på sommaren. Dom inlägg som jag skrivit har jag mer eller mindre känt mig tvungen att skriva. Blir nog bättre sen när seemestern är slut!!



Ha en fortsatt härlig sommar!!!



Kram

2010-07-28 @ 10:05:30
URL: http://nennie.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0