Tänka sig

Man är aldrig för liten för att lära sig saker. Inte enligt Vilmer iaf. Efter en dag med pappa hemma hos Moa, Hasse och Svea så såg lilleman ut såhär. Och det efter ha provat Hasses skateboard och trillat med näsan på gripen. (Alltså den sandpappriga delen på ovansidan).
Men en kämpe som han är blev han aldrig så farligt ledsen och har inte klagat på skrubbsåret på hela dagen. Det e mammas kille d ;)





Annars var dom på öppna förskolan på julpyssel. Men eftersom Vilmer är lite för liten för sånt valde dom att gå hem till ovanstående för lite lek och ungspannkaka till lunch.

Vilmer trivs numera som fisken i vattnet på öppna förskolan och är mer än förtjust i en av fröknarna där. Bådar gott inför vad som komma skall :)

Imorgon ska det mysas, packas och oroas över vädret inför lördag.
Tydligen ska det bli riktigt busväder nerigenom. Och det är inte kul att ligga på vägarna tidigt på morgonen i mörkret i 30 mil. Får hoppas på det bästa, annars blir det krypkörning till Köpenhamn.
Sedan håller vi tummarna på att det INTE blir några -10 grader. Hur ska vi då kunna strosa på Ströget och på Tivoli? Jo, svaret är Glüwein! ;)

Nu ska jag titta på ett avsnitt av Våra Vänners Liv på SvtPlay.

Hejs!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0