Bara en kommentar till en kommentar

Till dig anonym som skrev en kommentar om att Vilmer var väldigt påklädd så var inte det när det var som varmast. Den dagen fotot är ifrån blåste det rätt kallt. . Dom senaste dagarna har han bara levt i blöja så du kan vara lugn. Jag är inte den som klär på mitt barn för mycket kläder.


Kommentarer
Postat av: Andy

Bra kommentar Malin!

Du skulle säkert lämna Vilmer i en varm bil medan du duschar oxå...eller vaddå!!! Tröttsamt att folk ska uppfostra andra mammor, lägg ner känner jag!!



kramar till er!

2009-06-30 @ 21:51:37
URL: http://andreaknapesblogg.blogspot.com/
Postat av: Malin

Ja, självklart skulle jag göra det!! Och låta honom sova ute på balkongen.

Ne, orka bry sig om hur andra lever sina liv.

Kram tillbaks!

2009-07-01 @ 01:41:48
URL: http://malansnyaliv.blogg.se/
Postat av: Anonym

fast det var inte så jag menade, det var mer av omtanke, själv blivit mamma nyss och det är ganska lätt att ha för mycket kläder på dom för man är rädd att dom ska frysa mm.. det var absolut ingen kritik!

2009-07-07 @ 01:47:07
Postat av: Malin

Det var ju snällt tänkt men som sagt var det väldigt kyligt i blåsten den dagen, och han var kall på armar, händer och fötter när han låg i kortärmat och utan filt. Därför fick han lite extra på sig när vi satt där nere.

2009-07-07 @ 09:46:17
URL: http://malansnyaliv.blogg.se/
Postat av: Anonym

ja det förstår jag då, kollade vad jag hade skrivit och de lät väldigt kyligt och påhoppande, men var trött när jag skrev! Gillar din blogg och tror inte att du skulle göra något som inte var bra för lilla vilmer. det är tur att man kan känna i nacken på dom om dom är varma eller kalla, för jag är ganska fysen av mig själv, så jag har lite lätt att ha för mycket saker på min lilla! men jag lär mig och man lär sig otroligt mycket på vägen :) Sköt om dig och familjen

2009-07-08 @ 02:39:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0