Blandad kompott


Under januaris första helg var det alltså promenad med fika hos oss, lekplatsbesök med Julia, Alexander, Maria och Calle (inga foton då tyvärr), fikabesök hemma hos mamma och Kai på söndagen och sedan plötsligt på måndagseftermiddagen kom den, snön. Efter sovstunden gav vi oss ut för att ta vara på varenda minut innan snön började ersättas utav regn. Men någon timme fick han iaf åka pulka och kasta snöbollar vår lille spelevink.

Veckan som gick hände inte så värst mycket. Jobb, förskola, lite lek och bus, middag, tv-tittande mm och sedan läggdags. Nej, det var väl en högst vanlig och ganska långtråkig vecka. Just en sådan vecka som gör att man bara längtar till långa, ljusa och varma sommardagar.

(Klicka på bilden för förstoring)
Denna helgen var vi hos mamma och Kai. Mamma som är sjukskriven för sitt opererade knä blir lätt rastlös när det inte händer så mycket och eftersom hon inte får lov att köra bil än så är hon lite fast. Iofs är ju Kai pensionär men det kanske inte är kul att agera chaufför hela dagarna ;)
Så då får vi passa på att komma och liva upp stämningen i mellanåt.
Kortet på Vilmer och Kai liggandes på golvet måste nästan förklaras.
Vilmer gick och bar lite småsaker i händerna då vi tror att något åkte in under kylen. Då hämtade han på egen hand den stora ficklampan och la sig ner på golvet och lös in under kylen. (Kai har gjort det någon gång tidigare)
"Hittar du någonting?" frågar vi. "Nej bara smuts!" säger han då. Att vi inte dog av skratt. Dags att dammsuga bättre mamma och Kai?! ;)

(Klicka på bilden för förstoring)
På söndagen var vi hemma hos Camilla, Niklas och barnen. Vi var ute och busade i naturen lite. Barnen ville aldrig lämna gungträdet (eller var det gummiträdet) som Linnéa kallar det?! I vilket fall som helst var det som om det var gjort i gummi som grenarna rörde sig när dom gungade på det som ni ser på bilden.
Vi fick även hälsa på i Linnéas koja. Men lite senare var det dags att ta sig tillbaka in för lunch och mys. Vilmer sov aldrig middag eftersom klockan blev för mycket. Men det märktes vid 14tiden att han hade behövt det då han var på väg att somna i soffan medan han tittade på Linnéa som dansade Wii Zumba :)

Även denna veckan har väl inte hänt så mycket. Jag och Vilmer tog en tur till mamma och Kai efter jag hämtat honom på förskolan i tisdags och hängde där en stund innan det blev dags att åka hem och laga middag. När vi kom hem var Robban redan hemma och döm om Vilmers förvåning när Tobbe var här. Lyckan var gjord. Han stannade för middag och efter han åkt hem var det en mycket trött men glad liten kille som somnade på 2 röda.

Igår var Vilmers avdelning nere vid Hinsholmen och matade fåglarna. Alltid lika kul när man får höra att dom varit på utflykt.

(Foto från Vilmers avdelnings blogg)
Vilmer är längst till vänster för er som undrar.
Något mer som alltid är lika kul är att få läsa ett nytt inlägg i deras blogg, OCH Vilmer är med på kort :)


Idag efter hämtning åkte jag och Vilmer för att leka lite med Julia. Vi träffades ute då det var så skönt väder och barnen fick mellanmål på lekplatsen. Alexander sov gott i vagnen som vanligt.
Den lille gubben har jag inte träffat mycket på sista tiden. Han har mest sovit i vagnen när vi väl setts :( Får se om jag kan få gosa lite med honom i helgen. 
Han växer så galet fort. Jag tyckte att Vilmer växte fort när han var så liten, men det är ingenting mot hur fort det går med Alexander. 3½ månad redan. Jisses!
Det känns ju som han nästan föddes nyss :O
Nu är han redan på väg att växa ur strl 62 :)


Kusinmellis idag


Kommentarer
Postat av: real old tom

nu skall jag börja kommentera lite bättre, nu när du börjar skriva igen. Kul att ses förut. Blev så glad över vad vi pratade i telefonen om förut, om du inte förstår vad jag menar så fråga mig nästa gång vi ses.

2012-01-19 @ 22:11:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0