Nästan klart!

Sådärja! Nu är det inte långt från klart i sovrummet och Vilmers "rum" som Robban säger. Alltså Vilmers del av sovrummet. :)
En lampa till Vilmers bokhylla/skåp, något att hänga på väggen där byrån står samt lite pynt såsom nya krukor och vårblommor, ljuslyktor mm

Så här såg det ut innan. (Missade att fota klädkammaren ..vilket är synd! Det var ett fullständigt bombnedslag där inne)


(Finn ett fel! Jo, handduken för lilla fönstret. Snart så, snart kommer persinnen
upp som vi köpte för 100 år sen)




Det blev många promenader till källaren! Vi har nu beslutat att införskaffa oss en säckkärra! Varför har vi inte gjort det tidigare??



Nu efteråt ser det ut så här:









Äntligen lite ordning!




Har febrilt försökt lägga upp en till bild på hur det såg ut innan i sovrummet men det vill sig bara inte :/ Hittade till slut en bild som man ser lite på ett ungefär hur det såg ut. En bokhylla illa placerad vid byrån och en av våra balkongstolar som sovplats för katterna.
Försök att bortse ifrån den snygga pappan och den söta bebin!


Iofs kanske det inte är så snyggt med den lilla bokhyllan med fotoalbumen. Men jag tycker det är så tråkigt att ha dom undangömda i klädkammaren.

Kommentarer
Postat av: Elin

Vad roligt att få ordning på sakerna! Blev ju jättefins i Vilmers rum :) Vad gör ni imorgon, sugna på en promenix?

2010-01-21 @ 09:02:45
URL: http://narvitvablirtre.blogspot.com
Postat av: Anonym

fint det blev i sovrummet! vi har kaos i vår nya lägenhet men det kommer nog oxå bli fint! hoppas allt e bra med er, ses i stockholm i vår=)

2010-01-21 @ 22:11:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0