Som vanligt

är klockan på tok för mycket.

Får dra dagen i korta drag!

Förmiddagen spenderades som sagt hemma hos Sarah och Greta. Där fick vi jättegod vegetarisk lasange. Nog den godaste jag har ätit. TYvärr hann vi inte stanna på kaffe och tårta eftersom vi skulle till barnmedicin.

Där fick jag en genomgång hur inhalatorn och medicinen fungerar. Vilmer får en liten mask som han ska andas in i som i sin tur sitter på andningsbehållaren.



Medicinerna som han ska få heter Airomir (luftrörsvidgande) och Pulmicort (dämpande och förhindrande av inflammationer).
Airomir ska ha få först varje tillfälle eftersom det är luftrörsvidgande. Efter det får han Pulmicort.
Så först ska han få en puff med Airomir och han måste ta 4 andetag i masken för att få isig det. en puff av Pulmicort och även 4 andetag då också. Detta ska vi göra 4 ggr om dagen i en vecka.
Därefter ska vi gå ner till 2 ggr per dag i ytterligare en vecka. Efter det den 7 maj ska vi tillbaka till barnmedicin för att kolla resultat.
Hoppas hoppas detta går vägen, och att Vilmer accepterar detta. Det kan ju lika väl bli en fajt varje gång han måste inhalera. Usch hoppas inte det! Det kommer ju bli tillräckligt jobbigt för honom detta.
Imorgon bitti ska vi hämta ut allt från Apoteket och börja använda det.


Just det, lovade ju att berätta en sak om vår lägenhet.
I förmiddags ringde det en kvinna som bor i vårt område och har en 3a som hon vill byta mot en två pga separation. Hon hade fått vårt nummer av vår fastighetsvärd. (Det måste ju betyda att vi ligger högt upp i kön nu då?)
Så hon var intresserad av att komma och titta på vår lägenhet.
Hennes ligger på bottenvåningen och är på 74 kvm. Det kan ju inte bli bättre för oss! Det enda jag funderar på är vad för sorts uteplats det är. Hoppas verkligen inte att det är balkong för det har vissa uppe på den gatan.
Men egentligen, vad gör det om vi skulle få den! Vi får större yta, Vilmer får ett eget rum och i slipper springa o trapporna med katterna. Vilket hallelujahmoment det skulle vara om vi får den!!!! =)

Så håll tummarna för oss! På torsdag eftermiddag vet vi om det blir något.

Imorgon ska jag och Vilmer umgås med Linnéa, Isabella och Julia. Det är studiedag vilket gör att Camilla och Maria får var hemma med barnen. Blir kul!
Sa även försöka komma iväg och träna på eftermiddagen. Simning eller gymmet blir det nog.

Godnatt, nu ska det sovas!


Kommentarer
Postat av: real old tom

LYCKA TILL IMORGON!!! Tänk om ni kan få sitta o äta frukost ute i sommar, ring när du vet ngt.

2010-04-21 @ 22:17:30
Postat av: annas Perssonliga

Jag håller tummarna både för att det går bra med medicinen och lägenheten :)



Kramar

2010-04-21 @ 22:43:18
URL: http://annasperssonliga.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0