Saker som är fixade och saker som borde fixas

Barnvagnshjulet fixades fort på eftermiddagen när Robban kört förbi en cykelaffär och köpt ett lagningskit. Tur att det var ett litet hål så vi slapp köpa ny slang.

På öppna förskolan hade vi jättekul. Det enda som inte var så roligt enligt Vilmer var när vi skulle göra gipsavgjutning av hans hand och fot. Han skrek som en stucken gris. Varför vet jag inte.
Kan vara många faktorer som spelade in. En okänd "tant" som höll i hans hand/fot när trycket skulle göras, att han fått vaccinet tidigare på dagen och var lite känslig, att han var trött, att det var läskigt med degen som handen/foten trycktes ner i?!  Som sagt, svårt att veta.

Igår hände inte jättemycket. Var ute på promenad när Vilmer sov och senare gick vi hem till Maria,Calle och Julia. Mamma skulle hämta Julia från dagis så då passade vi på att umgås lite med dom.
Eftermiddagen var så händelselös så vi struntar i den ;)

Idag har jag och Vilmer varit hemma hos Linnéa och Isabella som var lediga från dagis.
Tanken var att vi egentligen skulle till Slottsskogen men Isabella hade lite temp (38grader) och Camilla visste inte riktigt varför men misstänkte tänder. Men det blev att stanna hemma ändå.
Vi är inte sjåpiga utan gick dit och umgicks.
Vilmer sov inte mer än 20 min på förmiddagen vilket har märkts resten av dagen :/ Grinigt värre!
När vi åt lunch (som Camilla bjöd på) åt Vilmer friskt. Pasta och köttfärssås var en riktig höjdare. Han fick i sig massa pasta doppade i köttfärssås och och några gurkskivor, åt en hel burk av sin egna mat samt att en bit banan till efterrätt.
Jag tror minsann att vinden har börjat vända. Han klarar av att äta mycket mer saker nu utan att spy. DEt är så härligt att se att han riktigt njuter av att äta. Och själv dessutom :)
Innan fick man ge honom pyttepytte bitar som han ändå rös utav och kräktes upp :(
Nu kan man ge honom en halv macka som han tar småtuggor av och klarar det galant.

Från och med idag ska han bara få medicinen 2 gånger om dagen. Skönt för gubben! Nu stretar han inte alls emot lika mycket som innan men det är ju inte roligt för det.
Tycker fortfarande att han hostar lite grann men inte lika mycket som innan.....tror jag. Har ju inte direkt fört någon statestik över det innan så det är svårt att veta exakt hur mycket det har förbättrats. Men jag kan ju säga så mycket som att han hostar inte på dagarna längre. Det är mest på mornarna i så fall.

Nu kämpar Robban med att försöka somna vår lilla grinpelle och jag sitter i soffan och njuter av ett glas rött. Låtsas att det är fredag!
"Snart är det fredagsmys
!!!" ;)

Blev så besviken. Hade fått reda på att det skulle spelas brännboll och grillas imorgon med jobbet. Såg fram emot det jättemycket. Men tydligen är det nästa fredag. Suck!  Hoppas vi kan komma på något annat roligt som vi kan göra imorgon istället nu då.
Så varmt och gott som det är och ska vara  i helgen, då vill man ju utnyttja värmen. Eller hur!

Vad ska ni göra i helgen?


Kommentarer
Postat av: Jennie

Hon är beräknd till 10-10-10 så v 16/17 någonstans skulle jag tippa på. Bara att hålla tummarna för att allt går bra. Hon hade en ganska jobbig första graviditet där hon blev sjukskriven i omgångar och sen tittade lilleman ut 6 veckor för tidigt då dom tvingades sätta igång henne.



Nu är äntligen fredagen här. Lika härligt varje gång. Tror inte att det står något speciellt på schemat för oss. Blir handboll på söndag. Sista hemmamatchen, trist. Hehe handbollnörd som man e.



Ska nog hämta mina "promenadskor" efter jobbet dock så kanske man kan få me Johan på en promenad... haha!



Kram

2010-04-30 @ 06:22:20
URL: http://nennie.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0