Hurra!

Vilmer är frisk! Det var på tiden! Är så härligt att se honom pigg och kry igen.
Då kan vi med gott samvete ha kalaset imorgon.

Robban var och inhandlade allt som behövdes till imorgon och körde hem det mesta till mamma och Kai. Jag tog en promenad dit medan Vilmer sov. Men det var lättare sagtän gjort att var aute i den här stormen som härjat idag.
En del fick åka med hem eftersom tårtor och kyckling ska fixas redan ikväll. Håller på med tårtbottnarna just nu. Ett evighetsjobb.
Ska göra pastasallad med marinerad kyckling och till efterrätt marängårta med Rice Krispies. Tror att recepten stämmer överens fast det skall vara 4 äggvitor, 3 dl socker, 4 droppar ättiksprit och 3 dl Rice Krispies i marängbottnen.
Vi dekorerar dom med vispad grädde och färska jordgubbar. Mmmm!
Har även i dagarna bakat drömmar och chokladkakor. Hittade aldrig det andra receptet på nätet, trots att det är från boken Tasteline gjorde tillsammans med Aftonbladet. Då borde det ju finnas på Tastelines hemsida tycker man.
Men iaf, det var som chokladdrömmar med smält choklad på. Dock tycker jag att det gott kunde varit lite mer socker. ½ dl är inte mycket att hänga i julgran. Men nu vet jag ju det tills nästa gång.


Vi har börjat märka små små framsteg på Vilmer nu när han blivit frisk. Nu har han velat stå upp och gå igen. Och nu är det inte vi som håller hans händer när han går utan han som håller våra. Och oftast så räcker det med ett finger i vardera hand. Samt att han släppte ena handen några gånger. Iofs kom han ju på vad han gjort direkt efter, blev orolig och grabbade tag i ens finger på nytt. Men det är ett litet framsteg.
Och nu ikväll när han stod i sin säng släppte han även då spjälorna med ena handen flera gånger. Heja Vilmer!

Kommentarer
Postat av: Jennie

Ja verkligen - HEJA VILMER, snart springer du!

Lycka till på kalaset i morgon...va ambitiös du är med allt bakande och va gott det lät :)Livsfarligt att läsa din blogg, tur att affären här brevid är stängd ;) Kram

2010-04-17 @ 22:06:39
URL: http://lovaochmamma.blogg.se/
Postat av: real old tom

Gud så skönt att han är frisk äntligen, jag längtar till allt gott nu i eftermiddag. smaskens.

2010-04-18 @ 08:33:39
Postat av: Jennie

Åh en sån tårta kallar vi moriatårta, den är gudomlig. Även gott att ringla lite choklad över tråtan.. mums.

Ja visst är det härligt med simning =), du får sääga till om du behöver simsällskap om du ska dra igånng igen =). Jag har 1000 kr kvar i friskvårdskuponger och skull elätt kunna käpa simkort i gbg =D.



Hoppas det blir ett lyckat kalas.



Kram

2010-04-18 @ 17:43:37
URL: http://nennie.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0