Barnmedicin andra ronden

Idag var vi på återbesök på barnmedicin. Tyvärr hade inte resultaten av röntgen kommit men det var inte helt därför vi var där. Läkaren ville lyssna på hur han andades nu när han hade fått Mollipect ett par dagar. Nu lät han bra och rosslade inte alls som han gjorde härom dagen. Därför beslöt hon att inte provbehandla honom med inhalation av kortison. Så länge.
Minns inte om jag skrev det i tisdags?! Läkaren vill som sagt provbehandla med inhalation av kortison, eller var det Ventoline?, för att veta om det kan vara astma eller inte. Man gör tydligen så med så små barn som Vilmer.
Vi fick en telefontid nästa vecka för att få höra resultaten från röntgen. Visar dom inget så ska vi kräva en sådan provbehandlig.
Börjar tro mer och mer att det är någon form av astma han har :/
Det konstiga är at han inte verkar påverkad av sin hosta. Kan möjligtvis vara så pga at han har haft den så länge nu så han har vant sig. Usch va hemskt!
Men han är ju sig själv, pigg och glad. Men det är så synd om honom att han ska behöva ha den hostan. Nu på kvällen har han hostat mer än vanligt. Annars brukar det vara mornarna som är värst. Vi skulle iaf fortsätta med att ge honom Mollipect under en veckas tid, 2 ml, 3 ggr om dagen.


Nu är det dags för sängen.

Kommentarer
Postat av: Jennie

Stackars lillen =S. Får hoppas att dte int eär astma han har utan bara en väldigt ihållande hosta. Håller tummarna för att röntgenbilderna ser bra ut!



Kram

2010-04-08 @ 23:24:22
URL: http://nennie.webblogg.se/
Postat av: real old tom

Lilla goa vilmer, alltid så glad ändå. Det är jättebra att ni har kommit så här långt och att dom nu har bra koll på honom. Pussa honom från moster.

2010-04-09 @ 05:51:41
Postat av: annas Perssonliga

Vad skönt att han låter bättre efter hostmedicinen då kanske det inte är astma. Hur som helst måste det vara skönt att få en ordentlig utredning.



Siris ena kusin har förkylningsastma och får inhalera när han blir förkyld men klarar sig utan när han är frisk för övrigt. Han var väldigt liten när han fick diagnosen det som är bra är att det kan växa bort med åren.



Ha en fin helg!

Kram

2010-04-09 @ 14:53:39
URL: http://annasperssonliga.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0