Vilmer har fullt upp

Igår var jag och Vilmer på Glädjebubblan och fikade med dom andra mammorna och deras bebbar. Det var Vilmer, Axel, Mama, Anton, Siri, Stella, Lucas och Sebastian. Många som tävlade om uppmärksamhet. Roligt hur nästan alla blir hungriga och trötta samtidigt. =)
Det var iaf ett mysigt fik som hade bra med plats för alla vagnar och barn. + att det inte var några sura miner om något barn tjöt. Det är ju trots allt ett barn och familjecafé.


Tog senare en promenad till syrran där dom bjöd på middag. Det är aldrig fel att bara bli bjuden sådär. Tack för supergod middag!!
Vi gjorde den idag igen och bjöd Robbans mamma på och den blev lika bra som igår.

Idag har vi vart på bvc med lilleman för en extra koll. Hans mage har ju bråkat en del fast sen vi började med smakportioner har den börjat bättra sig och nu kommer nr 2 varje dag, och ibland flera ggr per dag. Skönt för honom!
Fick också vägt honom när vi ändå var där. Vågen stod på 7910g. Alltså har har gått upp 230g på 2 veckor. Duktig kille! =)

Eftersom det är onsdag idag var det även babysim på schemat 13:30. Robban kunde inte vara med idag eftersom han gått tillbaka till sitt gamla jobb. Han har nya arbetsuppgifter så han går på inlärning nu ett tag och då kan han ju inte begära att få gå flera timmar tidigare för att gå med oss. Men om nån vecka eller så kan han nog hänga med igen.
Men det gick kanon för Vilmer och mig. Trodde det skulle bli lite kruxigt att lösa allt på egen hand men inte då. Sen underlättar det ju att vi har en sån go o gla kille.
Simfröken delade ut små vattenkannor till oss föräldrar, och med dom skulle vi hälla vatten på oss och lite på barnen. Bl a på barnens huvud så dom ska vänja sig vid vattnet.
Vilmer såg lite förvånad ut när det rann nedför ansiktet och ögonen på honom, klippte lite med ögonlocket och sen var det inget mer med det. Han kommer nog bli en riktig liten säl sen. =)

Kommentarer
Postat av: Jennie - Mitt liv som mig

Är det det cafèt som ligger vi Johan tro? Kram

2009-09-03 @ 15:54:50
URL: http://jennienennie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0