Min lilla fina älskling

Det är så häftigt när vi upptäcker att Vilmer har lärt sig en ny grej.

Nu på kvällen när Robban bytte blöja så låg han plötsligt och blåste bubblor med munnen och hade ett nytt läte för sig.
Senare när vi satt i soffan och Ville vildmus inte ville sova satt Robban med honom i knät och visslade. Efter en stund fattade vi att Vilmer sjöng med för han satt och  lät "aaaaaaa" i olika tongångar (svårt att förklara, haha). Eller om det bara var för att han ville störa eller avbryta Robban, det jag vet inte! :)
I vilket fall om helst så började han låta exakt samtidigt som Robban började vissla och slutade när han slutade. Så jäkla roligt!

"Jaha" tänker ni säkert! "Det där var väl inte så märkvärdigt?!" Men tänk för att det är det! Det är så otroligt coolt när ens barn bara sådär upptäcker att han/hon kan en ny sak. Det är liksom nästan lite läskigt. Man blir så påmind om hur fort dom växer. Tyckte precis att Vilmer låg nyfödd i mina armar, så liten och hjälplös och med stora kolsvarta ögon. Nu härjar han redan runt i gåstolen som en tok och gastar och kastar saker omkring sig. 
Man ska passa sig för att längta efter saker som "tänk när han kan gå" "tänk när han kan prata" 
Vips säger det så är han 1,80, med långt hår (för långt för att hans mamma ska tycka om det), har en pubertal röst som sviker honom hela tiden, gör ingenting som man vill att han ska göra och gör ALLT som man INTE vill att han ska göra och tycker att hans mamma är fullständigt dum i huvudet.

Ne, man ska vara försiktig med att längta efter saker. Tiden går ändå så fort fram!




Undrar när han ska lära sig att rulla över från rygg till mage egentligen??  =)



Kommentarer
Postat av: annas Perssonliga

Hej!

Det är bland det häftigaste som finns när de lär sig nya saker... jag upphör aldrig att förvånas,glädjas o vara stolt över mina barn!



Fick läsa ifatt ett par inlägg,verkar som ni haft fullt upp...



Jag är också grymt förtjust i Sabo, har själv bla ett halsband med berlockerna S, E och ett silverhjärta som står LOVE på. (Fick det av Crille när Ellie föddes)



Ha en härlig tisdag!

Kram

2009-09-29 @ 06:43:36
URL: http://annasperssonliga.blogg.se/
Postat av: Elin

"Först vill man att barnen ska lära sig gå och prata, och sen vill man att de ska sitta stilla och hålla käften!"



Håller med om att tiden går så fort framåt, man hinner knappt med ibland. Men det är roligt när de lär sig nya saker och hittar nya ljud :)

2009-09-29 @ 07:10:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0