Bit ihop och kom igen

Nu får jag banne mig komma igång med träningen alltså!!!
Nu har ju förkylningen nästan släppt helt så imorgon packar jag ihop mina slappa skinkor, gändhäng och degmage och drar till Life.

Fick idag hämtat min höstjacka som låg på posten och väntade på mig! Åhh va snygg och skön den var! Det är ett extra plus i kanten att den är sååå himla skön. Känns som det är ett måste när man är ute och traskar med vagnen så mycket. Är så viktigt att bekväma kläder då.

Lillefis är idag bättre från sin förkylning men han är fortfarande lite slemmig och hostade lite på morgonen förmiddagen.

Vi tjyvstartade faktiskt igår med 5månaders burkarna. Schhhh...säg det inte till någon! ;) Det är ju ändå nästan en vecka kvar tills han är 5 månader.
Han fick prova på Biff Stoganoff och det var med blandade miner han smakade på den nya maten. Tror han tyckte om det men hans hals gjorde nog att det var obehagligt att svälja den nya konsistensen. Det är ju inte ren puré utan små små bitar i 5 månaders burkarna.
Idag gick det bättre. Han åt jättebra med gjorde fortfarande små kväljningar då och då.
Så jobbigt när man inte kan fråga honom om han har ont någonstans. Eller ja, jag kan ju fråga honom hur många gånger jag vill. Men ett vettigt svar lär jag inte få ;)


Kommentarer
Postat av: real old tom

Vad roligt med nya kläder, man blir så glad. Jag var och försökte lyfta min gamla häck med lite pump igår, känns ganska bra.

Idag tänker vi på underbara pappa bosse!

2009-09-11 @ 13:23:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0