Bara sådär

Plötsligt ikväll vände sig sig Vilmer från rygg till mage. Bara sådär! Det var häftigt! Han har varit på gång ett tag men bara legat som en banan och inte kommit någon vart =)

Idag har varit en dag full med sällskap. I förmiddags kom Maria och Julia hit en kort sväng. Julia härjade runt och jagade katterna lite och Vilmer härjade runt i gåstolen.
Sen promenerade vi gemensamt och skilldes åt när dom skulle hem och jag skulle hem till en i mammagruppen.
Det har ju vart underbart höstväder idag, så vi satt ute på deras altan och fikade, lapade sol och njöt. Fram tills massa sketungar på moppar kom och väsnades alldeles bredvid oss. Men dom schasade Cecilia bort. Gött! Haha! Vilka kärring man har blivit sen man fick barn. ;) Man tycker att bilar kör för fort, mopeder låter för mycket och man kollar tusen gånger innan man går över gatan.

Sen gick vi hem till Maria för att beställa kläder från Abercrombie & Fitch

Därefter fick vi bege oss med raska kliv till bvc (barnavårdscentralen alltså) för föräldraträff. Robban var redan där...som alltid är i tid! Vilket jag aldrig är! Evig tidsoptimist va!! Haha!
Idag pratade vi mycket om mat. Det var intressant!
Fast det är på gränsen till för lång tid för dom flesta barnen blir väldigt kinkiga. Tror jag det! Vem vill sitta still på samma plats i över 1½ timme?!
Vilmer var jättetrött men hade svårt att komma till ro. Han slocknade så fort vagnen kom i rullning på väg hem. Stackarn fick inte sova mer än 15-20 min innan vi var hemma igen. Ny blöja, pyjamas, gröt, lite lek, amning och sen var han redo att somna för natten.

Vi struntade i vällingen idag igen. Ska forsättningsvis ge honom lite mindre varje kväll än vad han fått innan så kanske magen vänjer sig lite bättre. Det är synd att magen krånglar för honom för han gillar ju den och tar flaskan jättebra. Men det är väl en tidsfråga innan han bälgar i sig den...förhoppningsvis!


Kommentarer
Postat av: Jennie

Hehe va roligt att han rullar då du precis undrat när han ska kunna det =)!

Hejja Vilmer =)!

2009-09-30 @ 05:49:52
URL: http://jennienennie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0