Finally

För ca 20 min somnade vildmusen. Tycker så fruktansvärt synd om honom. :(
Förkyld med konstant snorig näsa, nyser och har nu idag börjat hosta också. Sen måste det vara tänder på gång för han biter som en tok i allt, har lite förhöjd temp och har idag varit såå lös i magen och har lyckats fylla 5 blöjor. Och jag kan ju säga att det inte luktar hallon nu när han äter så mycket vanlig mat.
Det märks att det är jobbigt för honom för han är konstant trött. Vi vaknade idag runt 8tiden och  redan vid 9:30 började han gnugga sina små ögon. Vid 10 fick han gröt och packades sedan ner i vagnen. Så fort den kom i rullning slockade han och sov hela vägen hem till mamma, utan att röa en fena. Otroligt nog fortsatte han att sova när jag stannade vagnen. Så han fick ligga kvar där ute på deras altan. Vaknade först 12:35...40? och åt lunch vid 13. Efter 14 var det samma visa igen.... gnuggade ögonen som en tok. Vid 14:45 lämnade vi deras hus och jag hann inte ens gå 10 meter innan Vilmer somnade på nytt. Gick en omväg hem runt Påvelund och Hinsholmen för han skulle få sova lite extra. KOm hem och var helt säker på att han skulle vakna i hissen som vanligt, men nej då! Han sov lugnt vidare medan jag körde in vagnen och ut på balkongen.
När klockan var 17 fick Robban till slut köra i vagnen och försiktigt plocka av honom filt mm och på så sätt vaknade han. Sen var det dags för gröt igen och såklart började gnuggandet i ögonen efter det. Runt 19:30 somnade han, men vaknade upp jätteledsen efter bara 15-20 min. Sen har tänder,näsan, magen och hostan bråkat med honom resten av kvällen.
Hoppas han slipper all denna skit snart! Blir så ledsen när jag inte kan hjälpa honom!

Säkert ett jättetråkigt inlägg men det är skönt att skriva av sig om sånt med ibland.



En väldigt rolig grej som vi nu längtar efter sjukt mycket är fjällen. Fick igår reda på att vi fick v.11 i Idre. Tjohoooo!!!!! Alltså den 13e till den 20e mars. Troligtvis är det säkert bättre väder än när vi var där sist (i feb). Sviiiiiinkallt större delen av veckan och -19 en dag när vi tittade på temometern. Trodde den hade pajjat.

Men som sagt, denna gången blir det säkert mycket härligare och soligare! Tänk att sitta på den underbara balkongen i solen med en kopp varm choklad och känna fräknarna komma fram i ansiktet :)
 

Ett sista fint minne från den resan är detta: 
Om ni undrar var det är för något i backspegeln så är det bara Real Old Tom



För att återgå till nutid så ser jag fram emot den här resan vääldigt mycket. Jag och Robban har planer på att åka längskidor och hyra en dragpulka att ha Vilmer i. Se framför er en solig och frostig dag och vi tre ute i spåret. Vilmer gott nerbäddad i åkpåse med endast ögon, näsa och rosiga kinder synliga. Hurtiga jag och Robban som tar oss fram vant (OR NOT) på längdskidorna och stannar för en kopp varm choklad och macka nånstans på vägen.
Tycker själv att det låter grymt mysigt! Hoppas bara att vi kan genomföra det på det sättet också! :)




Kom till insikt idag att jag måste köpa ett par nya snowboardboots. Min sjöng på sista versen sist vi var iväg och hamnade i soporna efter det.



Nu märker jag att det inte längre var 20 min sen Vilmer somnade utan 45 min sen... tar liten stund att skriva och pilla med bilder.
Godnatt!

Kommentarer
Postat av: real old tom

BARA real old tol???????????????

2009-10-11 @ 13:01:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0