Sönderbränd

Idag har solen varit stark. Det märks på mig iaf. Jag är illröd som en kräfta nu. Att man aldrig lär sig. Suck!
Lilla familjen och syrran och Julia skulle åka ut till Brännö idag, men när vi kom fram till båten var den knökfull. Så vi  gav upp den tanken med en gång och promenerade till badet istället (Fiskebäcksbadet) Var lite kruxit vid trapporna mellan Lindalen och Hinsholmen med överfulla vagnar men Robban spände musklerna och så var vi alla uppe till slut. Där var vi och stekte oss, Julia badade och Vilmer låg och relaxade i liggdelen till vagnen. Mamma kom också ner en sväng.
Vilmer har nu alltså varit vid badet två dagar i rad. Det ska börjas i tid! :)


Vägde mig igår. Har lyckats gå ner ytterligare 3 mammakilon sen den 3 juni. Jippi! 4 kilo kvar tills jag är nere på startvikten. Är lite stolt att jag redan har gått ner 21 kilo på bara 2 månader. Kul att veta att mitt kämpande med långa promenader och undvikande av socker ger resultat.

Midsommarafton firade vi hemma hos Camilla med familj. Det var lugnt men mysigt. Det var precis som en klassisk midsommarafton ska vara. Regn och sol, många barn, midsommarstång med dans, sill, jordbubbar men ingen fylla dock. Känns som man börjar bli gammal ;) Iofs kan jag inte dricka nåt nu. Får ta igen det nästa år istället.

Dans kring stången

På promenad för att smälta maten

Kusin Linnéa tar hand om en förvånad Vilmer

Kommentarer
Postat av: Anonym

ha ha ha, bilden på vilmer och linnea är ju för härlig, det har varit två härliga soliga dagar, hoppas att det blir fler.

2009-06-23 @ 21:40:27
Postat av: Elin

Underbart med sol nu! Vi har också varit ute massa, och igår blev det Orust för att hälsa på mamma och pappa i stugan de hyr där :) Ser riktigt mysigt ut för Vilmer i vagnen :)

2009-06-24 @ 09:13:13
Postat av: Anonym

akta så han inte blir för varm i solen, man behöver inte mössa och full mudering, det är inte bra när dom svettas.. även om dom ligger under skydd så svettas dom.

2009-06-26 @ 06:11:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0