Aldrig nöjd

Antingen är det för kallt ute, regnar för mycket, solen skiner för lite eller så är det FÖR varmt. Som nu. Man är aldrig nöjd. Iofs hade jag varit mer än nöjd om jag hade varit barnlös. Då kan man ju ligga och steka sig utan att bry sig om något. Men med Vilmer är det väldigt annorlunda. Det går inte att vara i solen på samma sätt längre. Igår och idag har det vart sjukt varmt och lillstackarn rinner nästan bort. Fast idag har det iofs fläktat på rätt bra. Var nere vid badet igen. Men idag var mamma och köpte en parasoll till oss så Vilmer kan vara i skuggen. Det var väldigt snällt gjort! Och så skönt det var att ha en sådan. Så han fick va i sin liggdel till vagnen under parasollen och ha det gött. Men det blir ju inte så mycket solande ändå. Han somnade aldrig riktigt. Det är väl värmen förstås. Det är inte bättre att hålla sig inomhus iaf. Här hemma är det som i en stekugn! Gräslig hetta. Solen ligger på från morgonkvisten till runt 15-tiden. Sen på kvällen reflekteras solen från grannhusets fönster så persinnerna får hållas nere i stort sett hela dan.
Får väl se vart vi tar vägen imorgon.....

Carro och Maria kom för att hälsa på lilleman idag. Det var väldigt kul! Tråkigt bara att dom inte fick se honom när han var nyfödd. Menmen...  Dom blev iaf väldigt sugna på en liten kotte själva ;) Inte så konstigt när dom ser en sån liten going som Vilmer!
Det var så kul att se Carro igen. Det var många månader sen sist. Hon har varit nere i Zanzibar (Afrika) i drygt 3 månader och kom hem igår. Lyxliv! :) Bara leva för dagen, sola, snorkla, grilla fisk på stranden och tyvärr bli biten av diverse otäcka djur! *ryser*

Var tvungen att leta upp en bild från Zanzibar så man kan drömma sig bort hur gött hon har haft det.

Kommentarer
Postat av: Andy

Vad kul att du med har en blogg!

Jag får se hur länge jag orkar haha man måste ju va framme med kameran heela tiden!! men kul är det ju :) söt lille Vilmer är!

2009-06-26 @ 00:29:21
URL: http://andreaknapesblogg.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0