Vargavinter

Det är kallt som i en isbjörns röv ute idag! Vilmer har i vanlig ordning sovit på balkongen så ordentligt nerbäddad så man inte ens såg en hudflik av honom. Och han var varm och go när jag tog in honom. Skulle också vilja sova ute i friska luften och vara sådär gott nerbäddad. Tänk om han visste hur bra han har det! ;) 

Han är fortfarande snorig och hostig, men han är ju på gott humör ändå min lille goegubbe!
Har varit ett par chokladmoussefyllda blöjor sedan igår. + att han ligger lite över sin normala temp. Undrar om det äntligen är lite tänder på g??

Igår kväll var jag, Robban, Vilmer och mamma på Liseberg och strosade omkring i kylan.
Meningen var att Camilla och Maria med familjer och Kai skulle med. Men Linnéa blev kräksjuk, Kai gick hem från jobbet då han också blev dålig och Maria med familj stannade hemma oroliga att dom blivit smittade av Linnéa. Vem vill börja kräkas på Liseberg?! Men som tur är klarade dom sig!

Men vi fyra hade trevligt ändå och Vilmer var hemskt nyfiken på alla lampor och allt som hände omkring honom. först en liten matbit och gröt för Vilmer sedan gick vi runt och kikade i alla bodar, köpte varm choklad (jag), spelade lite(mamma och Robban). Jag köpte i vanlig ordning nytt julpynt till granen! En liten blå fågel, nästan som dom mormor alltid satte i granen. Kul med lite nostalgi!

Vilmer fick en söt liten tomte från Sia Kids utav mamma. Perfekt med sina långa armar och ben att tugga lite på. Han blir jätteglad när man ger den till honom! :)





Idag håller vi oss hemma. Möjligtvis tar vi en liten promenix i eftermiddag (om min djävulska mensvärk lättar) men nu trivs vi bra här hemma. Musikhjälpen är självklart på! Slå på SVT2 och kolla. Händer hela tiden någonting i glasburen och det spelas grymt bra musik.
Hehe! Just nu har någon önskat Evert Taube - Calle Schevens Vals. Mycket salig blandning är det! :)

La ni på det tidigare kortet märke till Vilmers strumpor? Det är ett par Angorastrumpor jag fick utav Ebba, som jobbar på Twilfit) när jag var gravid. Nu äntligen passar dom perfekt. Och dom är såå mjuka och gosiga!


Kommer bilder från gårdagskvällen senare. Glömde våran kamera hemma men mamma kan man alltid lita på, så jag ska bara få dom skickade till mig!

Kommentarer
Postat av: real old tom

ha ha som i en isbjörns röv, det var så roligt att jag skrattade högt själv i min ensamhet. (Det är ju lite kokovarning när man sitter och skrattar själv) Vad mysigt ni verkar haft det, vi får göra om det utan kräksjukor. Vilka mysiga strumpor! Är det skridskovarning på dom i gåstolen?

2009-12-17 @ 13:21:45
Postat av: Malin

Maria; japp, man kan lugnt säga att det halt med strumporna. Han bara halkar och kommer ingen vart, så det är tofflor på som gäller! :)

2009-12-17 @ 14:32:46
URL: http://malansnyaliv.blogg.se/
Postat av: Elin

"Det är kallt som i en isbjörns röv ute idag" Haha, klockrent och mitt nya favvocitat :)

2009-12-17 @ 18:29:45
Postat av: Caroline

Åhhh vilka gooosiga sockar, vill ha!!!! :-) Vilka fina kort du lagt ut!!

Stackars er som är sjuka, hoppas han bli fullt frisk snabbt!! Mysigt att gå på Liseberg, undra om man hinner med det i år?! Nästan ett måste- får prioritera helt enkelt!! Kram till dig

2009-12-17 @ 21:15:48
URL: http://familjensweetie.blogspot.com/
Postat av: annas Perssonliga

Vad mycket roligt ni haft för er senaste tiden... kallt är det som sagt,skrattade gott när jag läste isbjörnsutrycket, Hihi.

Stackars Vilmer som hostar, hoppas det blir bättre innan jul. Vi är piggare nu men lite småförkylda. Siri och jag var ute i pulkabacken i kväll. Klockan var säkert 18 så vi var helt ensamma. snön föll och det var supermysigt! och hej vad det gick snabbt i backen. Jag måste köpa henne en hockeyhjälm.



Ha en härlig jul!!

Kramar

2009-12-22 @ 22:11:55
URL: http://annasperssonliga.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0