Premiär

Idag var en stor dag för Vilmer.
Han fick premiäråka  vagnen i sittdel. Tror han tyckte det var spännande för han satt alldeles tyst och stilla och bara tittade sig omkring. :) Det blev en kort promenad bara för att han skulle få känna på det lite.


Sedan var det en ny smakportion idag. Morotspuré. Det slog högt. En liten sur min vid den första skeden, sen insåg han att det var goa grejer det bjöds på.


Kommentarer
Postat av: Elin

Vilka härliga premiärbilder! Han verkar ha det riktigt gott i vagnen, och morot verkar inte heller helt fel :) Har ni nån sittdyna av nåt slag i vagnen, eller sitter han på själva sätet? Vi har en åkpåse på, men det blir ganska varmt ibland... svårt att hitta nåt bra!!

2009-08-28 @ 22:33:51
URL: http://narvitvablirtre.blogspot.com
Postat av: Elin

Finns ju nån sorts sittdyna men den jag hittade passade inte Sing, men får kika vidare kanske... filtar e ju också bra för det blir lite mjukare!!



Nej, vi har inte selen på honom för han vill inte heller nånstans än! Har haft på det om vi har fällt upp den till lite mer sittande så att han inte ska halka ner, men så sitter han bara kortare stunder om vi t.ex. har stannat en stund eller så!



Ja, ibland vill man ha helt liggläge, men tycker det har funkat ganska bra som den e nu. Noel verkar sova riktigt gott i den :)

2009-08-28 @ 22:53:43
Postat av: anna

Vad kul nu kan han hänga med lite mer och se vad som sker runt omkring förstår att det var poppis!



Ha en härlig lördag!

Kram Anna

2009-08-29 @ 10:41:16
URL: http://annasperssonliga.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0