Härlig dag

Idag var det dags för Ville Vildmus måntliga besök hos bvc. Han hade gått upp till stadiga 7680g och var 65,5 cm lång. Vi pratade också om mat och smakportioner vilket vi ju redan har börjat med. Appropå det var det Vilmers 5e dag med gröt och idag utökade vi med lite katrinplommon. Det var INTE lika populärt som gröten. Lilleman gjorde sura minen och efter en stund rann det ut lite ur mungipan. Aja, bara att testa på nytt imorgon!

Efter kontrollen gick vi ut på en  långpromenad. Från Hagen genom Påvelund - genom Källängen - förbi Hinsholmen - över Eckran - förbi Käringberget och hem. Det var bra med motvind så det kändes som man gick lite i uppförsbacke hela tiden :)

Glömde att väga mig när vi var på bvc. Shit! Får gå förbi jobbet någon dag istället och göra det. Där har vi bra digitala vågar. Har ju inte vägt mig på 1 månad nu. Spännande att se om det hänt något sen sist. 

Och i eftermiddags var jag och hela mammamaffian hemma hos Kicki och lilla Tilde på kläd-party. Sandra en av dom andra mammorna är säljare för ett klädmärke för barn som heter Gangstar.
Det fungerar samma som om man skulle gå på ett Tupperware-party. Alla kläder i den senaste kollektionen visas upp och så får man beställa det man vill ha. Ville ju ha allt men fick hejda mig lite då vi inte har så fett med pengar nu efter Ullared och dopet. Beställde ett par mörka baggy-jeans med guldstjärnor på bakfickorna och en lite tjockare grå bodysuit med svarta stjärnor på knäna och en liten Gangstar-logga på vänster bröst. Mysig till vintern.
Elin, en av dom andra har tänkt att vara värdinna för ett till party i oktober. Då kanske det blir något mer plagg.



Några kort från idag: Klicka på bilderna för att göra dom större

Några av tjejerna med bebbarna, Vilmer ligger alldeles ensam   Vilmer och Axel snackar allvar   Noel slockade lagom till hemfärden


Kommentarer
Postat av: Carolina

Oj, stora killen - gått om Bellan med råge i vikten! ;) Vad kul det ser ut med partyt - hoppas jag har möjlighet i oktober! (så att det inte krockar med bröllopsförberedelserna som då lär vara på högvarv) KRAM!

2009-08-18 @ 11:29:46
URL: http://carolina1979.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0