Riktig vår

Det har det varit idag! 13 grader och solsken är ingen dålig start på april. Hoppas det blir en sådan vacker dag vårt pyre föds på också. Alla mina syskonbarn har fötts på soliga dagar så det är inte mer än rätt att vår bebis också gör det :)
V.39 idag och 13 dagar kvar. Robban vill gärna att bebisen ska komma den 6e för då har han två tuffa jobbveckor som försvinner och efter det har han två bra veckor med fler lediga dagar.
Tycker det är helt värdelöst att killen bara får 10 dagar vid barnets födsel. 10 dagar. Vad är det?? En fis i rymden!
Tycker dom borde få iaf 20 dagar. Har hört att något sådant är på gång men det är synd att det inte är klubbat.

Förlossningsintroduktionen var inte mycket att ha igår. Fick inte reda på mycket vettigt. Och hoppades ju på att vi skulle få komma in på förlossningen och se hur det ser ur där. Men vi fick nöja oss med bilder hur det ser ut där. Vi var alldeles för stor grupp att ta in där sa barnmorskorna/sjuksköterskorna som höll i det.
Aja... nu vet vi iaf vart vi ska när det är dags.

Har vart en härlig dag idag som sagt. Idag har jag äntligen fått min nya mobil, jag och Robban har tvättat bilen, fikat på syrrans altan, vi (Robban) har skruvat ihop min efterlängtade byrå och beundrat den och vi har ätit väldigt god hemmagjord pizza till middag.

Ska förresten ta kort när bebishörnan i sovrummet är klart så ni får se. Har lite småpill som ska fixas först.


Kommentarer
Postat av: Julia

Ha ha! Martin säger likadant ibland att: imorgon vore det bra om det kunde sätta igång, för då har jag skitmycke o göra på jobbet, det vore skönt o slippa! =) Hi hi! Dom vill bara slippa jobba dom jäklarna... =) Man undrar kanske i sitt stilla sinne om dom inser att det även kommer en liten krabat som kommer bli det största uppdrag dom har gett sig in på!? Suprice!!!

2009-04-02 @ 10:44:49
URL: http://juliettans.blogspot.com
Postat av: real old tom

Ja visst är det snålt med 10 dagar, calle lyckades ju jobba hemmifrån ett par veckor som tur var, kanske lite svårt för robban att baka alla gifflar i er ugn.......

2009-04-03 @ 21:17:53
Postat av: Elin

Ja, de där tio dagarna är inte många! Undra hur det bli när ANdreas börjar jobba! Noel tajmade ju det bra så att påsken kom i den 10-dagars perioden så det blir ju 2 röda dagar där vilket förlänger Andreas period hemma lite nu! Fredagen då Noel föddes tog Andy ut på flex för vi skulle ju på kontroll på Östra den dagen så han tog ledigt! Så hans dagar började i måndags, och är då hemma till den 15 april! Men efter det vette 17 hur man ska klara allt ;)



Hur går det med dina fötter? Hur är blodtrycket? Låte jobbigt när du knappt kan få på dig skorna ju! Hojta om du får långtråkigt hemma - du bor ju bara en barnvagnspromenix bort från oss :)



Kram Elin

2009-04-04 @ 09:37:45
URL: http://narvitvablirtre.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0