1 vecka gammal

Jisses va fort det går. Idag är lilleman 1 hel vecka gammal. Det har han firat med att äta, sova och bajsa och fyrat av ett par rejäla brakare.
Efter ett par dagar hemma kände vi igår att det var dags att ge oss ut i verkligheten lite grann.
Fick efter lite gnäll på Vilmer hans utomhus-outfit och lagt honom i vagnen. Där somnade han på stört! Thank you! Härligt att han accepterade vagnen från första början.
Det var lite skum känsla då vi rullade iväg längs gården. Nästan som om man lånat en bebis och barnvagn. Haha! Gick till mataffärn här hemma, handlade lite och sedan bar det av hemåt igen. Blev en kort promenix men imorgon tänkte vi ge oss ut på en längre tur. Dessutom hade vi ingen parasoll igår så vi fick hålla koll på hur solen låg och köra vagnen baklänges och grejer. Det var lite svettigt! Men idag var Robban ute på jakt och fann till slut en Brio-parasoll efter ha kört till Sisjön, Högsbo, Linnéstan och till sist Backaplan där han fann en grå. Så är det när mamma Malin är kräsen med färgerna.

Idag var en tant från BVC på hembesök hos oss för att göra hälsokontroll på Vilmer. Han var en frisk liten pojke sa hon + att han har gått upp 520g sen han föddes. Duktig kille! Och grym mamma som verkar ha grädde i tuttarna ;)

Idag har även tant Jenny och tant Mia hälsat på. Dom lyckades han charma fort! :) Så han blir säkert tjejtjusare när han blir större. Med dom långa ögonfransarna går väl inte annat.
Han har ju iaf charmat mamma och pappa rejält!!! Kan sitta i evigheter och bara snusa honom på den lilla mjuka halsen eller i hans långa hårsvall i nacken ;)

Dom som har funderingar på att skaffa siliconbröst borde skaffa barn först. Fy fan vilka Dolly Parton's man får. Det är gräsligt! Trivs verkligen inte med att ha så stora bröst. Dom är bara tunga och i vägen.
Annars är jag ju fortfarnade rätt mörbultad. Ska inte gå in på detaljer, ni förstår nog själva att föda barn inte är en dans på rosor direkt. Men jag känner mig lite lite bättre för var dag som går.

Mer positivt med att graviditeten är över förutom att vi har Vilmer hos oss är att svullnaden har börjat gå ner på mig. Kan nog snart ha mina gamla skor igen och det är underbart att inte ha ont i fötterna så fort man går mer än 10 m.  Tycker att ansiktet börjar likna sitt gamla jag lite grann. Potatisnäsan är på väg ner.
Stickningarna och domningarna i händerna är som bortblåsta, foglossningen känns inte av alls lika mycket... ja jag kan nog hålla på en stund om krämporna så jag slutar.

      


Kommentarer
Postat av: real old tom

Ja, usch för dom stora ballongerna till bröst man hade. Absolut inget man saknar, nej, här är det inte heller några jättebröst inplanerade i

framtiden, eller kanske när nästa kommer då.



Vilka fina bilder, längatar efter lille sötnosen.



2009-04-25 @ 09:18:02
Postat av: Jonna

En vecka!! Grattis lilla Vilmer.

Så bra att dina "krämpor" börjar försvinna en efter en. Måste vara underbart att kunna börja röra sig normalt igen. Kom ihåg själv hur det var när magen plötsligt inte var i vägen längre.



Det var mig en stolt fader på bilden med vagnen!



Ha det så bra!

Kram

2009-04-25 @ 09:52:23
URL: http://jonnas-blog.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0